Skip to content

Van Toor

Huisontruiming Kosten

Elke huisontruiming is anders, hierdoor zijn de kosten ook verschillend. Er zijn namelijk ook meerdere situaties te bedenken waarin het nodig kan zijn om een huis volledig te ontruimen. Gaat het om een klein appartement, een eengezinswoning of een groter huis? Dit is één van de factoren die de kosten van een huisontruiming bepalen. Moeten er naast het leeghalen van het huis nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals witten of het verwijderen van de vloer? Wat is de staat van het leeg te ruimen huis? Het zijn allemaal factoren die meespelen in de prijs. Van Toor Ontruimingen is uw specialist bij ontruimingen en geeft u een betrouwbare offerte!

 

Ontruimingen

Bij ons kunt u terecht voor het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden. Onze specialisten staan voor u klaar om de ontruiming vakkundig en zorgvuldig te laten verlopen. Wij nemen dan ook de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen u van A tot Z. Om de ontruiming goed te laten verlopen maken we een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. We kijken naar de spullen die weg mogen, maar vooral ook naar de spullen die moeten blijven. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren wij netjes af bij de vuilstort.

 

Huis ontruimen

Bij elk project werken wij dezelfde stappen door. Op deze manier kunnen wij iedere opdrachtgever dezelfde kwaliteit en service bieden. Vooraf worden de stappen besproken waardoor alle uitdagingen en risico’s besproken zijn. De stappen zijn als volgt:

  1. Vrijblijvende afspraak voor persoonlijk gesprek
  2. Bespreken van de werkzaamheden
  3. Offerte op maat
  4. Start met de ontruiming
  5. Volledig ontzorgen van A tot Z
  6. Bezemschoon oplevering
  7. Vertrek na tevredenheid

 

Kosten ontruiming

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoefte van de ontruiming te bespreken. Samen maken we een plan op maat om de ontruimingswerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bruno De Vries
Bruno De Vries
19. April, 2022.
Pieter van der Sprong
Pieter van der Sprong
7. April, 2022.
Hele goede ervaring met ontruimen van de kamer van mijn tante. Ook extra bezorgen en meenemen was geen probleem. Helemaal TOP!!!!!
Hans Van der pijl
Hans Van der pijl
6. April, 2022.
Van Toor ontruimingen, wat een fijn bedrijf! Contact leggen ging eenvoudig en kreeg snel en duidelijk antwoord. De verhuizing verliep soepel en snel. Zelfs tijdens de verhuizing heb ik gevraagd of zij iets extra’s wilden doen en dat was ook geen enkel probleem. Alle spullen zijn netjes verhuisd. Wat een goede service met vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
patricia van zon
patricia van zon
6. April, 2022.
Wij zijn onlangs verhuisd en de verhuizing laten verzorgen door Mike en zijn team. Hele nette betrouwbare mannen die weten wat ze doen. Toen bleek dat de 2 verhuiswagens niet voldoende waren kon Mike nog snel een 3e verhuiswagen regelen. Zodoende konden al onze spullen mee. Mochten wij ooit weer eens gaan verhuizen, laten wij dat zeker weer door hun doen.
SAMS
SAMS
21. Februari, 2022.
Goed professioneel bedrijf met een super team. Altijd goed bereikbaar en snelle service. Zeker aan te raden!
Jack Vis
Jack Vis
13. Februari, 2022.
Super goed bedrijf snel en zorgzaam met de spullen echte aanrader jongens bedankt
Dian Labrujère
Dian Labrujère
25. Januari, 2022.
Wat een geoliede motor is dit team. Geweldige samenwerking binnen het team in het zware werk. Ze draaien hun handen er niet voor om, daar waar mij de moed in de schoen zakt, pakken zij al het werk op. Groot respect voor deze heren. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het geweldige werk dat jullie hebben verzet.
Ton Reesink
Ton Reesink
10. Januari, 2022.
In december 2021 heeft van Toor ontruimingen in onze opdracht een flat ontruimd. Het contact ging snel en soepel. Heldere offerte met onderbouwing en een scherpe prijs. Ontruiming snel gedaan, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Bakkie erbij en gaan. Ontruiming is ook duurzaam, er wordt netjes gescheiden. Kortom ik kan van Toor ontruimingen van harte aanbevelen.
Karim Konkel
Karim Konkel
15. December, 2021.
Snel Vakkundig en Respectvol Hele aardige medewerkers en weten waar ze mee bezig zijn
Maja van den Berg-Brugmans
Maja van den Berg-Brugmans
8. December, 2021.

offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende prijsopgave.