Skip to content

Van Toor

Ontruimen na overlijden in West Geesteren

Het verlies van een geliefde is moeilijk, maar het kan nog complexer worden als er nog een woning moet worden ontruimd na het overlijden van de bewoner. Naast het verwerken van het verlies, moeten familieleden en nabestaanden vaak ook beslissingen nemen over de toekomst van de woning en het bezit van de overledene. Het is een emotioneel en overweldigend proces, waarbij wij als deskundig en empathisch partner u kunnen helpen.

Woning ontruimen in West Geesteren

Wij begrijpen dat het ontruimen van een woning na het overlijden van de bewoner een emotionele en complexe taak is. Daarom bieden wij onze klanten een persoonlijke en empathische benadering, waarbij we rekening houden met de gevoelens en wensen van de nabestaanden. Ons team werkt met respect en zorgzaamheid en zorgt ervoor dat het ontruimingsproces soepel verloopt, zodat de nabestaanden zich kunnen concentreren op het verwerken van het verlies.

Ontruimen na overlijden in de gemeente Tubbergen

Van Toor Ontruimingen biedt een uitgebreide service, die is afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Wij zijn bekend in de gemeente Tubbergen en kunnen u goed van dienst zijn. Onze dienst ‘ontruimen na overlijden’ omvat het ontruimen en opruimen van de woning, het verwijderen van overtollige spullen en meubels, en het regelen van de verkoop of verwijdering ervan. Ons team is ook ervaren in het verwerken van gevoelige documenten en persoonlijke bezittingen, waarbij we altijd respectvol en vertrouwelijk omgaan met deze materialen.

Bij Van Toor Ontruimingen streven we ernaar om onze klanten zo veel mogelijk te ontlasten tijdens dit moeilijke moment. Daarom bieden we een all-inclusive service die gericht is op het vergemakkelijken van het ontruimingsproces. Ons team is altijd bereid om antwoord te geven op vragen en twijfels, en staat klaar om nabestaanden te helpen bij het nemen van beslissingen over de toekomst van de woning en het bezit van de overledene.

Spoedontruiming in West Geesteren

Wij geloven dat een succesvolle ontruiming vereist is dat we luisteren naar de specifieke behoeften van elke klant en een oplossing bieden die past bij hun unieke situatie die ook nog om snel handelen vraagt. Daarom werken wij altijd in nauwe samenwerking met onze klanten om te zorgen dat hun wensen worden gerespecteerd en dat het ontruimingsproces soepel verloopt.

Als u op zoek bent naar een deskundig en empathisch bedrijf om u te helpen bij het ontruimen van een woning na het overlijden van de bewoner, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met al uw ontruimingsbehoeften.

Van Toor Ontruimingen & Verhuizingen in Overijssel

Wij bieden een compleet pakket aan aanwante diensten aan in Overijssel . Hieronder treft u een overzicht aan van al onze werkzaamheden:

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!