Uw specialist bij ontruimen na overlijden.
Laat u volledig ontzorgen!

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Huis ontruimen na overlijden

  Het overlijden van een dierbare is naast erg emotioneel ook het begin van een periode waarin veel geregeld moet worden. Uiteraard ligt uw focus eerst op het regelen van de uitvaart. Hierna staan er echter nog veel andere zaken te wachten. Denk hierbij onder andere aan het huis ontruimen na overlijden van een ouder of andere dierbare. Op deze pagina beschrijven wij onze werkwijze, vindt u ervaringen van klanten die u voorgingen en geven wij tips voor deze lastige periode. 

  Hoe kan van Toor Ontruimingen ondersteunen bij het huis ontruimen na overlijden?

  Het leeghalen van een huis kan heel veel herinneringen naar boven halen. Zeker kort na het overlijden van een dierbare is het geen gemakkelijke opgave om de emoties de baas te blijven. Een professioneel ontruimingsbedrijf biedt uitkomst. Naast het emotionele aspect heeft het uitbesteden van een ontruiming ook praktische voordelen:

  • Overbodige meubels en overige inboedel krijgen een nieuwe bestemming dankzij de samenwerking met partners zoals het Leger des heils;
  • tijdsbesparing waardoor meer tijd overblijft voor overig, niet uit te besteden, regelwerk;
  • familie en vrienden hoeven niet onnodig belast te worden in deze lastige periode;
  • een professioneel team beschikt over al de materialen en gereedschappen voor een goed lopende ontruiming;
  • de ontruiming verloopt snel, efficiënt en zorgvuldig.

  Waarom ontruimingen niet duur hoeven te zijn!

  Het is een veelgestelde vraag: ‘Is een huis ontruimen na overlijden door een gespecialiseerd team niet heel prijzig?’ Het is antwoord is; nee, een ontruiming hoeft niet duur te zijn. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de werkzaamheden. Echter doordat een inboedel ook een zekere waarde heeft, is het mogelijk om deze waarde te verrekenen met de kosten voor de ontruiming. Doormiddel van een offerte op maat heeft u zicht op het concrete kostenplaatje. Een offerte maken wij nadat we blijvend langs zijn gekomen voor een persoonlijk gesprek. Dit is voor ons ook de uitgelezen mogelijkheid om uw wensen betreft de werkzaamheden te inventariseren. Het is namelijk mogelijk om de gehele ontruiming van A tot Z uit handen te nemen. Heeft u behoefte aan meer betrokkenheid, dan is dit ook mogelijk. 

  Het opleveren van een huur- of koophuis.

  In het geval van een huurwoning zal, na het leeghalen, de woning bezemschoon opgeleverd moeten worden aan de verhuurder. Doordat de opzegtermijnen vaak erg kort zijn, bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf die efficiënt en snel te werk gaat. Van Toor Ontruimingen is niet alleen specialist op het gebied van verhuizingen en ontruimingen, maar staat ook klaar om klus- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Waardoor u slechts één partij heeft voor de ontruiming en oplevering. Koophuizen dienen daarentegen verkoopklaar gemaakt te worden. In overleg met u en uw makelaar kan Van Toor Ontruimingen diverse werkzaamheden uitvoeren, zodat de woning helemaal klaar is voor de verkoop! 

  Zorgkamer in verzorgingstehuizen leeghalen

  Het ontruimen van een zorgkamer in een verzorgingstehuis zorgt soms voor haast. De termijnen zijn zeer kort en daarom is vaak spoed vereist. Van Toor Ontruimingen biedt spoedontruiming aan voor dit soort situaties. Hierdoor kunnen wij u ontzorgen in deze stressvolle periode, waarin de druk voor het halen van deze deadline te veel kan zijn!

  Referenties

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Offerte aanvraag

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   Partners

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?