Uw specialist bij ontruimen na overlijden.
Laat u volledig ontzorgen!

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Huis ontruimen na overlijden

  Het overlijden van een dierbare is naast erg emotioneel ook het begin van een periode waarin veel geregeld moet worden. Uiteraard ligt uw focus eerst op het regelen van de uitvaart. Hierna staan er echter nog veel andere zaken te wachten. Denk hierbij onder andere aan het huis ontruimen na overlijden van een ouder of andere dierbare. Op deze pagina beschrijven wij onze werkwijze, vindt u ervaringen van klanten die u voorgingen en geven wij tips voor deze lastige periode. 

  Hoe kan van Toor Ontruimingen ondersteunen bij het huis ontruimen na overlijden?

  Het leeghalen van een huis kan heel veel herinneringen naar boven halen. Zeker kort na het overlijden van een dierbare is het geen gemakkelijke opgave om de emoties de baas te blijven. Een professioneel ontruimingsbedrijf biedt uitkomst. Naast het emotionele aspect heeft het uitbesteden van een ontruiming ook praktische voordelen:

  • Overbodige meubels en overige inboedel krijgen een nieuwe bestemming dankzij de samenwerking met partners zoals het Leger des heils;
  • tijdsbesparing waardoor meer tijd overblijft voor overig, niet uit te besteden, regelwerk;
  • familie en vrienden hoeven niet onnodig belast te worden in deze lastige periode;
  • een professioneel team beschikt over al de materialen en gereedschappen voor een goed lopende ontruiming;
  • de ontruiming verloopt snel, efficiënt en zorgvuldig.

  Waarom ontruimingen niet duur hoeven te zijn!

  Het is een veelgestelde vraag: ‘Is een huis ontruimen na overlijden door een gespecialiseerd team niet heel prijzig?’ Het is antwoord is; nee, een ontruiming hoeft niet duur te zijn. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de werkzaamheden. Echter doordat een inboedel ook een zekere waarde heeft, is het mogelijk om deze waarde te verrekenen met de kosten voor de ontruiming. Doormiddel van een offerte op maat heeft u zicht op het concrete kostenplaatje. Een offerte maken wij nadat we blijvend langs zijn gekomen voor een persoonlijk gesprek. Dit is voor ons ook de uitgelezen mogelijkheid om uw wensen betreft de werkzaamheden te inventariseren. Het is namelijk mogelijk om de gehele ontruiming van A tot Z uit handen te nemen. Heeft u behoefte aan meer betrokkenheid, dan is dit ook mogelijk. 

  Het opleveren van een huur- of koophuis.

  In het geval van een huurwoning zal, na het leeghalen, de woning bezemschoon opgeleverd moeten worden aan de verhuurder. Doordat de opzegtermijnen vaak erg kort zijn, bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf die efficiënt en snel te werk gaat. Van Toor Ontruimingen is niet alleen specialist op het gebied van verhuizingen en ontruimingen, maar staat ook klaar om klus- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Waardoor u slechts één partij heeft voor de ontruiming en oplevering. Koophuizen dienen daarentegen verkoopklaar gemaakt te worden. In overleg met u en uw makelaar kan Van Toor Ontruimingen diverse werkzaamheden uitvoeren, zodat de woning helemaal klaar is voor de verkoop! 

  Zorgkamer in verzorgingstehuizen leeghalen

  Het ontruimen van een zorgkamer in een verzorgingstehuis zorgt soms voor haast. De termijnen zijn zeer kort en daarom is vaak spoed vereist. Van Toor Ontruimingen biedt spoedontruiming aan voor dit soort situaties. Hierdoor kunnen wij u ontzorgen in deze stressvolle periode, waarin de druk voor het halen van deze deadline te veel kan zijn!

  Voordelen van een woningontruiming 

  Het uitbesteden van het ontruimen van een woning na een overlijden heeft meerdere voordelen. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld niet bezig te houden met een van de volgende zaken: 

  • Het inschakelen van een externe partij die liften verhuurd. 
  • Gereedschap en materialen kopen voor de afvalstoffen- en tapijtverwijdering.
  • Fysieke mankracht inschakelen bij het tillen.
  • De inboedel een andere eindbestemming geven. 

  Veel mensen denken er niet meteen aan om dit soort zaken van te voren te regelen en lopen hierdoor vertraging op tijdens het ontruimen. In dit soort situaties is het handig om een bedrijf in te schakelen die al honderd, dan wel niet meer, woningen al heeft ontruimd en dus niet snel voor een verrassing komen te staan. 

  Wat gebeurd er met de inboedel? 

  Vooraf bespreken wij altijd of er producten of goederen zijn die een speciale eindbestemming hebben. Denk bijvoorbeeld aan fotoboeken, kleding of andere persoonlijke spullen. Hierbij zal u altijd volledig zeggenschap hebben wat er met deze spullen gebeurd. De overige inboedel zullen wij om handen nemen. Voor de nog bruikbare goederen hebben wij een samenwerking met het Leger Des Heils, die zorgen dat de spullen goed terecht komen bij mensen die het hard nodig hebben. De goederen die niet meer gebruikt kunnen worden voeren wij netjes af en worden gerecycled. 

  Speciale verzoeken bij ontruimen na overlijden

  Heeft u speciale wensen of verzoeken? Geen probleem, er is bij ons van alles mogelijk in goed overleg. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor spoedontruimingen wanneer er haast bij zit. Voor de rest maken wij altijd eerst even kennis met onze klanten voordat we de volledige samenwerking aangaan. Voor vragen vooraf kunt u altijd even contact opnemen. Heeft u vragen over de kosten? Wij sturen vrijblijvend een offerte naar u op! 

  Referenties

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Offerte aanvraag

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   Partners

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?