Uw specialist bij

ontruimingen

.

Laat u volledig ontzorgen!

Ons team staat voor u klaar om vakkundig en zorgvuldig de ontruiming voor u uit handen te nemen.

Ontruimingen

Van Toor Ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en bedrijfspanden. Of het gaat om een seniorenwoning, flat, villa of achtertuin? Ons team staat voor u klaar om vakkundig en zorgvuldig de ontruiming voor u uit handen te nemen.

Wij nemen de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z. Wij maken samen met u een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. We kijken naar de spullen die weg mogen, maar vooral ook naar de spullen die moeten blijven. Indien wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoefte van de ontruiming te bespreken. Samen maken we een plan op maat om de ontruimingswerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?