Skip to content

over ons

Professioneel verhuis- en ontruimingsbedrijf gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfsruimten.

Van Toor

Over ons

Van Toor ontruimingen is een professioneel verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen en bedrijfsruimten. Door onze jarenlange ervaring gaan we vakkundig en zorgvuldig voor u te werk.

We zijn actief in heel Nederland en komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om de wensen en de werkzaamheden door te nemen. In de meeste gevallen hechten we ook een waarde aan de inboedel. Deze waarde wordt verrekend met de kosten voor de ontruiming of verhuizing. Op deze manier wordt er een offerte op maat voor u opgesteld.

We nemen de verhuizing of ontruiming volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en leveren de woning op geheel naar uw wensen. Indien we voor u aan de slag mogen, gaan we respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar we een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren we netjes af bij de vuilstort.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vriendelijk, gepassioneerd team. Het team van Van Toor Ontruimingen staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Van toor

24/7

Professioneel

Sterk

Vakkundig

Bruno De Vries
Bruno De Vries
19. April, 2022.
Pieter van der Sprong
Pieter van der Sprong
7. April, 2022.
Hele goede ervaring met ontruimen van de kamer van mijn tante. Ook extra bezorgen en meenemen was geen probleem. Helemaal TOP!!!!!
Hans Van der pijl
Hans Van der pijl
6. April, 2022.
Van Toor ontruimingen, wat een fijn bedrijf! Contact leggen ging eenvoudig en kreeg snel en duidelijk antwoord. De verhuizing verliep soepel en snel. Zelfs tijdens de verhuizing heb ik gevraagd of zij iets extra’s wilden doen en dat was ook geen enkel probleem. Alle spullen zijn netjes verhuisd. Wat een goede service met vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
patricia van zon
patricia van zon
6. April, 2022.
Wij zijn onlangs verhuisd en de verhuizing laten verzorgen door Mike en zijn team. Hele nette betrouwbare mannen die weten wat ze doen. Toen bleek dat de 2 verhuiswagens niet voldoende waren kon Mike nog snel een 3e verhuiswagen regelen. Zodoende konden al onze spullen mee. Mochten wij ooit weer eens gaan verhuizen, laten wij dat zeker weer door hun doen.
SAMS
SAMS
21. Februari, 2022.
Goed professioneel bedrijf met een super team. Altijd goed bereikbaar en snelle service. Zeker aan te raden!
Jack Vis
Jack Vis
13. Februari, 2022.
Super goed bedrijf snel en zorgzaam met de spullen echte aanrader jongens bedankt
Dian Labrujère
Dian Labrujère
25. Januari, 2022.
Wat een geoliede motor is dit team. Geweldige samenwerking binnen het team in het zware werk. Ze draaien hun handen er niet voor om, daar waar mij de moed in de schoen zakt, pakken zij al het werk op. Groot respect voor deze heren. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het geweldige werk dat jullie hebben verzet.
Ton Reesink
Ton Reesink
10. Januari, 2022.
In december 2021 heeft van Toor ontruimingen in onze opdracht een flat ontruimd. Het contact ging snel en soepel. Heldere offerte met onderbouwing en een scherpe prijs. Ontruiming snel gedaan, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Bakkie erbij en gaan. Ontruiming is ook duurzaam, er wordt netjes gescheiden. Kortom ik kan van Toor ontruimingen van harte aanbevelen.
Karim Konkel
Karim Konkel
15. December, 2021.
Snel Vakkundig en Respectvol Hele aardige medewerkers en weten waar ze mee bezig zijn
Maja van den Berg-Brugmans
Maja van den Berg-Brugmans
8. December, 2021.

offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende prijsopgave.