Van Toor ontruimt

,

verhuist en ontzorgt.

Van Toor Ontruimingen is in 2012 opgericht door Mike van Toor. Laat u volledig ontzorgen door een gespecialiseerd team!

Mike van Toor Oprichter Van Toor Ontruimingen

Van Toor Ontruimingen

Over Van Toor Ontruimingen

Van Toor ontruimingen is een professioneel verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen, verhuizen of andere klussen rondom uw huis. Door onze jarenlange ervaring gaan wij vakkundig en zorgvuldig voor u te werk.

Wij zijn actief in heel Nederland. Wij komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om de wensen en de werkzaamheden door te nemen. In de meeste gevallen hechten wij ook een waarde aan de inboedel. Deze waarde wordt verrekend met de kosten voor de ontruiming of verhuizing. Op deze manier wordt er een offerte op maat voor u opgesteld.

Wij nemen de verhuizing of ontruiming volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en leveren de woning op geheel naar uw wensen. Indien wij voor u aan de slag mogen, gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren wij netjes af bij de vuilstort.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vriendelijk, gepassioneerd team. Het team van Van Toor Ontruimingen staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Dit kunt u van ons verwachten

Nadat u contact met ons heeft opgenomen komen wij vrijblijvend langs voor een persoonlijke gesprek om kennis te maken en de situatie te kunnen bekijken. In veel gevallen hechten wij nog een waarde aan de inboedel. Indien gewenst kunnen wij deze van u overnemen. Dit verrekenen wij met de kosten van de opdracht zodat u goedkoper uit bent. In sommige gevallen vragen wij u om een formulier in te vullen aangevuld met een aantal foto's. Aan de hand hiervan kunnen wij u ook een offerte op maat doen toekomen.

Voor ons is het heel belangrijk om de situatie vooraf gezien te hebben. Zo kunnen we u veel beter advies geven en een eerlijke prijs rekenen voor de werkzaamheden.

Naar aanleiding van de persoonlijke kennismaking en het bespreken van de werkzaamheden komen we tot een offerte op maat speciaal voor u. Op deze manier kunnen wij u de scherpste prijs garanderen.

Indien de offerte akkoord is, wordt er een afspraak ingepland om de werkzaamheden uit te voeren. We gaan op de afgesproken datum en tijd voor u aan de slag.

Als u kiest voor Van Toor ontruimingen kiest u voor een volledige ontzorging. Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen en gaan professioneel te werk. U hoeft u dus geen zorgen meer te maken. Wij doen al het werk.

Uiteraard gaan wij pas weg als uw woning, schuur, tuin of bedrijfspand netjes is. Wij leveren altijd bezemschoon op. Niet alleen omdat dat in veel gevallen gevraagd wordt, maar ook omdat wij graag netjes te werk gaan.

Samen lopen wij de werkzaamheden op locatie door en gaan pas weg als u echt 100% tevreden bent.

500 +

huizen ontruimt

15000 +

dozen gevuld

500000 +

KG stort afgevoerd

Partners

×

Welkom bij Van Toor

Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

× Hoe kan ik u helpen?