Uw specialist bij woning leeghalen na overlijden.
Laat u volledig ontzorgen!

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Woning leeghalen na overlijden

  Het overlijden van een dierbare zorgt voor veel emoties. In deze vervelende periode wordt er veel gevraagd van de nabestaande. Zij moeten veel belangrijke zaken regelen, zoals bijvoorbeeld de uitvaart. De woning leeghalen na overlijden is een van de zaken die vrij snel hierna gebeuren moeten. Voor veel nabestaanden zal het lastig zijn om tijdens deze emotionele periode een gehele woning leeg te halen. Van Toor Ontruimingen ondersteunt of ontzorgt nabestaanden tijdens het leeghalen van de woning. Op deze pagina beschrijven wij onze werkwijze, vindt u ervaringen van klanten die u voorgingen en geven wij tips voor deze lastige periode.

  Hoe kan van Toor Ontruimingen ondersteunen bij het woning leeghalen na overlijden?

  Van Toor Ontruimingen heeft in de afgelopen jaren veel mensen mogen helpen bij het leeghalen van woningen. Soms in leuke omstandigheden, andere keren in vervelende situaties. In elke situatie kunt u rekenen op ons begrip en een prettige samenwerking. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken graag in hoeverre u betrokken wil zijn bij het leeghalen van de woning. U heeft immers de meeste binding met de spullen die in de woning staan. Samen zorgen we voor een plan van aanpak naar ieder zijn tevredenheid. Tijdens het leeghalen van woningen kunnen wij spullen tijdelijk voor u opslaan, een nieuwe bestemming geven of naar de stort brengen. Ook bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om de kosten te drukken. Dit doen wij door sommige spullen die nog van waarde zijn van u over toenemen, mocht dit gewenst zijn. Wilt u ook niet familie en vrienden belasten gedurende deze periode, maar wel een snelle en respectvolle ontruiming van de woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

  Het opleveren van een huur- of koophuis.

  Huurwoningen moeten in de meeste gevallen in een korte periode opgeleverd worden. De opzegtermijnen geven de nabestaanden weinig tijd om het huis leeg te halen. Daarnaast moet de woning bezemschoon opgeleverd worden. Dit betekent dat het gehele huis leeg opgeleverd worden. Ook tapijt, vloerbedekking en andere inboedel zal dus verwijderd moeten worden. In een dergelijke situatie is een professioneel ontruimingsbedrijf de uitkomst. Niet alleen voor huurhuizen kan Van Toor Ontruimingen ingezet worden. Ook in samenwerking met u als nabestaande en de makelaar kunnen wij koophuizen klaar maken voor de verkoop. In onze ervaring wordt het erg prettig ervaren als één partij zowel de verhuizing en ontruiming als de klus- en herstelwerkzaamheden uit kan voeren. Van Toor Ontruimingen is dé specialist die u volledig ontzorgt bij het leeghalen tot de oplevering van een verkoopklaar huis.

  Woning leeghalen met spoed

  Het komt steeds vaker voor dat woningen met spoed leeg gehaald moeten worden. Om boetes te voorkomen dient de oplever termijn nageleefd te worden. De termijnen zijn echter zeer kort. Met name in verzorgingshuizen- en woningen worden onze spoedontruimingen veelvuldig ingezet. Heeft u op zeer korte termijn hulp nodig tijdens het leeghalen van een woning? Van Toor Ontruiming houdt altijd rekening met eventuele spoedontruimingen. Wij zorgen ervoor dat u in deze stressvolle periode, geen extra druk van de deadline hoeft te voelen!

  Referenties

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Offerte aanvraag

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   Partners

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?