Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Woningontruiming of verhuizen in Bavinkel

Woningontruiming in Bavinkel

Bij ons kunt u terecht voor het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden in Bavinkel. Onze specialisten zijn bekend in de gemeente Almelo en staan graag voor u klaar om de ontruiming vakkundig en zorgvuldig te laten verlopen. Wij nemen de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen u van A tot Z. Dat maakt dat onze klanten uit de provincie Overijssel ons op Google met een 5/5 waarderen!

Om de ontruiming goed te laten verlopen maken wij een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. Wij kijken met u naar de spullen die verhuisd, opgeslagen of afgevoerd mogen worden. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Verhuizen van of naar de gemeente Almelo

Verhuizen, het is iets waar u zowel naar uit als tegenop kunt kijken. Dit komt met name door het feit dat er veel werk gepaard gaat met een verhuizing. Een fout die veel mensen maken is dat zij denken alles zelf wel te kunnen doen. Het is echter verstandig om hulp in te schakelen als u zeker wilt weten dat alles tijdens de verhuizing goed gaat. Als het aankomt op hulp bij de verhuizing zit u bij ons goed. Hier kunt u meer informatie lezen over het verhuizen van of naar Bavinkel.

Seniorenverhuizing in Bavinkel

Één van onze specialismen is het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. Hierbij kunnen wij ook de te verlaten huurwoning bezemschoon opleveren of een koopwoning verkoopklaar maken. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen.

Vervuilde woning in de gemeente Almelo

Soms komt het voor dat een woning is vervuild. Ook hiervoor hebben wij de juiste vakmensen en kunnen wij u uitstekend hulp bieden. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een overlijden in de woning of zorgkamer, ook dan staan wij graag voor u klaar. Ook als het gaat om specialistische schoonmaak.

Bedrijfspand ontruimen in Bavinkel

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Hier kunt u er meer informatie over lezen over het ontruimen in Bavinkel.

Van Toor Ontruimingen & Verhuizingen in Overijssel

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Almelo? Hieronder treft u een overzicht aan van al onze werkzaamheden:

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!