Skip to content

Van Toor

Woningontruiming of verhuizen in Budel-Schoot

Woningontruiming in Budel-Schoot

Bij ons kunt u terecht voor het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden in Budel-Schoot. Onze specialisten zijn bekend in de gemeente Cranendonck en staan graag voor u klaar om de ontruiming vakkundig en zorgvuldig te laten verlopen. Wij nemen de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen u van A tot Z. Dat maakt dat onze klanten uit de provincie Noord-Brabant ons op Google met een 5/5 waarderen!

Om de ontruiming goed te laten verlopen maken wij een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. Wij kijken met u naar de spullen die verhuisd, opgeslagen of afgevoerd mogen worden. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Verhuizen van of naar de gemeente Cranendonck

Verhuizen, het is iets waar u zowel naar uit als tegenop kunt kijken. Dit komt met name door het feit dat er veel werk gepaard gaat met een verhuizing. Een fout die veel mensen maken is dat zij denken alles zelf wel te kunnen doen. Het is echter verstandig om hulp in te schakelen als u zeker wilt weten dat alles tijdens de verhuizing goed gaat. Als het aankomt op hulp bij de verhuizing zit u bij ons goed. Hier kunt u meer informatie lezen over het verhuizen van of naar Budel-Schoot.

Seniorenverhuizing in Budel-Schoot

Één van onze specialismen is het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. Hierbij kunnen wij ook de te verlaten huurwoning bezemschoon opleveren of een koopwoning verkoopklaar maken. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen.

Vervuilde woning in de gemeente Cranendonck

Soms komt het voor dat een woning is vervuild. Ook hiervoor hebben wij de juiste vakmensen en kunnen wij u uitstekend hulp bieden. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een overlijden in de woning of zorgkamer, ook dan staan wij graag voor u klaar. Ook als het gaat om specialistische schoonmaak.

Bedrijfspand ontruimen in Budel-Schoot

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Hier kunt u er meer informatie over lezen over het ontruimen in Budel-Schoot.

Van Toor Ontruimingen & Verhuizingen in Noord-Brabant

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Cranendonck? Hieronder treft u een overzicht aan van al onze werkzaamheden:

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!