Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Woningontruiming of verhuizen in ‘s-Gravenmoerse Vaart

Woningontruiming in ‘s-Gravenmoerse Vaart

Bij ons kunt u terecht voor het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden in ‘s-Gravenmoerse Vaart. Onze specialisten zijn bekend in de gemeente Dongen en staan graag voor u klaar om de ontruiming vakkundig en zorgvuldig te laten verlopen. Wij nemen de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen u van A tot Z. Dat maakt dat onze klanten uit de provincie Noord-Brabant ons op Google met een 5/5 waarderen!

Om de ontruiming goed te laten verlopen maken wij een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. Wij kijken met u naar de spullen die verhuisd, opgeslagen of afgevoerd mogen worden. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Verhuizen van of naar de gemeente Dongen

Verhuizen, het is iets waar u zowel naar uit als tegenop kunt kijken. Dit komt met name door het feit dat er veel werk gepaard gaat met een verhuizing. Een fout die veel mensen maken is dat zij denken alles zelf wel te kunnen doen. Het is echter verstandig om hulp in te schakelen als u zeker wilt weten dat alles tijdens de verhuizing goed gaat. Als het aankomt op hulp bij de verhuizing zit u bij ons goed. Hier kunt u meer informatie lezen over het verhuizen van of naar ‘s-Gravenmoerse Vaart.

Seniorenverhuizing in ‘s-Gravenmoerse Vaart

Één van onze specialismen is het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. Hierbij kunnen wij ook de te verlaten huurwoning bezemschoon opleveren of een koopwoning verkoopklaar maken. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen.

Vervuilde woning in de gemeente Dongen

Soms komt het voor dat een woning is vervuild. Ook hiervoor hebben wij de juiste vakmensen en kunnen wij u uitstekend hulp bieden. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een overlijden in de woning of zorgkamer, ook dan staan wij graag voor u klaar. Ook als het gaat om specialistische schoonmaak.

Bedrijfspand ontruimen in ‘s-Gravenmoerse Vaart

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Hier kunt u er meer informatie over lezen over het ontruimen in ‘s-Gravenmoerse Vaart.

Van Toor Ontruimingen & Verhuizingen in Noord-Brabant

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Dongen? Hieronder treft u een overzicht aan van al onze werkzaamheden:

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Kees Bergwerf
Kees Bergwerf
19. Januari, 2023.
Mike kon op zeer korte termijn de woning van vader ontruimen. Wat we wilden behouden is netjes apart gezet en de rest van de woning is keurig schoon opgeruimd. Van harte aanbevolen!
Rody
Rody
19. Januari, 2023.
Mike en zijn team levert goed werk is accuraat, komt zijn afspraken na en is altijd bereikbaar, klasse
Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!