Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Bedrijf Ontruimen

Bent u opzoek naar een professionele partij om uw bedrijf te ontruimen? Van Toor Ontruimingen helpt u graag en ontzorgt u volledig! Wij zijn een verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizen en het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Dit kunnen kantoren zijn, maar ook fabrieken, showrooms, magazijnen of andere panden en ruimtes die bedrijven gebruiken. Het ontruimen van zo een pand neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar vraagt ook om fysieke kracht. Daarom is voor veel bedrijven het een uitkomst om de ontruiming uit te besteden aan een andere partij.

Samenwerken met Van Toor Ontruimingen

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Dit is voor ons dagelijkse kost en vormt dus ook geen enkel probleem. Ook het ontruimen van een pand na een overlijden is een van onze specialiteiten. Met meer dan tien jaar ervaring en een vakkundig team weten wij precies hoe we te werk gaan.

Plan van aanpak bij een bedrijfsontruiming

Bij het ontruimen van een bedrijf gaan wij te werk zoals we ook bij woningontruimingen te werk gaan. Alleen moeten wij van te voren rekening houden met de omvang van de klus. Om die reden maken wij altijd graag van te voren even kennis met onze klanten. Bij zo een kennismaking kunnen we gelijk de details van de opdracht bespreken en kijken hoe we alle betrokken partijen zo tevreden mogelijk maken. Zo een kennismakingsmoment is volledig vrijblijvend, u kunt bij ons ook gelijk een gratis offerte aanvragen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de uitkomst van de klus zit onze taak erop. Wij zorgen dat we voor de afgesproken datum uw pand bezemschoon opleveren.

Wat gebeurd er met de inboedel bij een bedrijfsontruiming?

Net zoals bij iedere andere ontruiming heeft u als opdrachtgever het laatste woord over wat er met uw inboedel gebeurd. Van Toor Ontruimingen werkt samen met verschillende organisaties om de goederen die u niet meer nodig heeft, een andere eindbestemming te geven. Zo worden de bruikbare producten afgeleverd bij het Leger Des Heils, en worden de onbruikbare producten op een verantwoordelijke en duurzame wijze gedeponeerd. Voor speciale verzoeken voor uw inboedel kunt u altijd even contact met ons opnemen. Voor andere vragen of soortgelijke verzoeken geldt dit natuurlijk ook. Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking.

bedrijf ontruimen en de kosten

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoefte van de ontruiming te bespreken. Samen maken we een plan op maat om de ontruimingswerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!