Skip to content

Van Toor

Bedrijf Ontruimen

Bent u opzoek naar een professionele partij om uw bedrijfspand leeg te halen? Van Toor Ontruimingen helpt u graag en ontzorgt u volledig! Wij zijn een verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizen en het ontruimen van panden, ook bedrijfspanden. Dit kunnen kantoren zijn, maar ook fabrieken, showrooms, magazijnen of andere panden en ruimtes die bedrijven gebruiken. Het ontruimen van zo een pand neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar vraagt ook om fysieke kracht. Daarom is voor veel bedrijven het een uitkomst om de ontruiming uit te besteden aan een andere partij.

 

Samenwerken met Van Toor Ontruimingen

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Dit is voor ons dagelijkse kost en vormt dus ook geen enkel probleem. Met meer dan tien jaar ervaring en een vakkundig team weten wij precies hoe we te werk gaan.

 

Plan van aanpak bij een bedrijfsontruiming

Bij een bedrijfsontruiming gaan wij te werk zoals we ook bij woningontruimingen te werk gaan. Alleen moeten wij van te voren rekening houden met de omvang van de klus. Om die reden maken wij altijd graag van te voren even kennis met onze klanten. Bij zo een kennismaking kunnen we gelijk de details van de opdracht bespreken en kijken hoe we alle betrokken partijen zo tevreden mogelijk maken. Zo een kennismakingsmoment is volledig vrijblijvend, u kunt bij ons ook gelijk een gratis offerte aanvragen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de uitkomst van de klus zit onze taak erop. Wij zorgen dat we voor de afgesproken datum uw pand bezemschoon opleveren.

 

Wat gebeurd er met de inboedel bij een bedrijfsontruiming?

Net zoals bij iedere andere ontruiming heeft u als opdrachtgever het laatste woord over wat er met uw inboedel gebeurd. Van Toor Ontruimingen werkt samen met verschillende organisaties om de goederen die u niet meer nodig heeft, een andere eindbestemming te geven. Zo worden de bruikbare producten afgeleverd bij het Leger Des Heils, en worden de onbruikbare producten op een verantwoordelijke en duurzame wijze gedeponeerd. Voor speciale verzoeken voor uw inboedel kunt u altijd even contact met ons opnemen. Voor andere vragen of soortgelijke verzoeken geldt dit natuurlijk ook. Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking.

Bruno De Vries
Bruno De Vries
19. April, 2022.
Pieter van der Sprong
Pieter van der Sprong
7. April, 2022.
Hele goede ervaring met ontruimen van de kamer van mijn tante. Ook extra bezorgen en meenemen was geen probleem. Helemaal TOP!!!!!
Hans Van der pijl
Hans Van der pijl
6. April, 2022.
Van Toor ontruimingen, wat een fijn bedrijf! Contact leggen ging eenvoudig en kreeg snel en duidelijk antwoord. De verhuizing verliep soepel en snel. Zelfs tijdens de verhuizing heb ik gevraagd of zij iets extra’s wilden doen en dat was ook geen enkel probleem. Alle spullen zijn netjes verhuisd. Wat een goede service met vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
patricia van zon
patricia van zon
6. April, 2022.
Wij zijn onlangs verhuisd en de verhuizing laten verzorgen door Mike en zijn team. Hele nette betrouwbare mannen die weten wat ze doen. Toen bleek dat de 2 verhuiswagens niet voldoende waren kon Mike nog snel een 3e verhuiswagen regelen. Zodoende konden al onze spullen mee. Mochten wij ooit weer eens gaan verhuizen, laten wij dat zeker weer door hun doen.
SAMS
SAMS
21. Februari, 2022.
Goed professioneel bedrijf met een super team. Altijd goed bereikbaar en snelle service. Zeker aan te raden!
Jack Vis
Jack Vis
13. Februari, 2022.
Super goed bedrijf snel en zorgzaam met de spullen echte aanrader jongens bedankt
Dian Labrujère
Dian Labrujère
25. Januari, 2022.
Wat een geoliede motor is dit team. Geweldige samenwerking binnen het team in het zware werk. Ze draaien hun handen er niet voor om, daar waar mij de moed in de schoen zakt, pakken zij al het werk op. Groot respect voor deze heren. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het geweldige werk dat jullie hebben verzet.
Ton Reesink
Ton Reesink
10. Januari, 2022.
In december 2021 heeft van Toor ontruimingen in onze opdracht een flat ontruimd. Het contact ging snel en soepel. Heldere offerte met onderbouwing en een scherpe prijs. Ontruiming snel gedaan, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Bakkie erbij en gaan. Ontruiming is ook duurzaam, er wordt netjes gescheiden. Kortom ik kan van Toor ontruimingen van harte aanbevelen.
Karim Konkel
Karim Konkel
15. December, 2021.
Snel Vakkundig en Respectvol Hele aardige medewerkers en weten waar ze mee bezig zijn
Maja van den Berg-Brugmans
Maja van den Berg-Brugmans
8. December, 2021.

offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende prijsopgave.