Skip to content

Van Toor

Bedrijf Ontruimen

Bent u opzoek naar een professionele partij om uw bedrijf te ontruimen? Van Toor Ontruimingen helpt u graag en ontzorgt u volledig! Wij zijn een verhuis- en ontruimingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizen en het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Dit kunnen kantoren zijn, maar ook fabrieken, showrooms, magazijnen of andere panden en ruimtes die bedrijven gebruiken. Het ontruimen van zo een pand neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar vraagt ook om fysieke kracht. Daarom is voor veel bedrijven het een uitkomst om de ontruiming uit te besteden aan een andere partij.

Samenwerken met Van Toor Ontruimingen

Een bedrijfsontruiming kan voorkomen wanneer een organisatie bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer het pand een grote verbouwing ondergaat. In dit soort situaties heb je vaak te maken met verhuurders, aannemers of andere secundaire partijen. Daarnaast hebben bedrijfsontruimingen een grotere omvang en kost dit dus meer werk. Niet alle ontruiming-bedrijven doen aan het ontruimen van bedrijfspanden omdat ze simpelweg de capaciteiten er niet voor hebben. Wij wel. Dit is voor ons dagelijkse kost en vormt dus ook geen enkel probleem. Ook het ontruimen van een pand na een overlijden is een van onze specialiteiten. Met meer dan tien jaar ervaring en een vakkundig team weten wij precies hoe we te werk gaan.

Plan van aanpak bij een bedrijfsontruiming

Bij het ontruimen van een bedrijf gaan wij te werk zoals we ook bij woningontruimingen te werk gaan. Alleen moeten wij van te voren rekening houden met de omvang van de klus. Om die reden maken wij altijd graag van te voren even kennis met onze klanten. Bij zo een kennismaking kunnen we gelijk de details van de opdracht bespreken en kijken hoe we alle betrokken partijen zo tevreden mogelijk maken. Zo een kennismakingsmoment is volledig vrijblijvend, u kunt bij ons ook gelijk een gratis offerte aanvragen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de uitkomst van de klus zit onze taak erop. Wij zorgen dat we voor de afgesproken datum uw pand bezemschoon opleveren.

Wat gebeurd er met de inboedel bij een bedrijfsontruiming?

Net zoals bij iedere andere ontruiming heeft u als opdrachtgever het laatste woord over wat er met uw inboedel gebeurd. Van Toor Ontruimingen werkt samen met verschillende organisaties om de goederen die u niet meer nodig heeft, een andere eindbestemming te geven. Zo worden de bruikbare producten afgeleverd bij het Leger Des Heils, en worden de onbruikbare producten op een verantwoordelijke en duurzame wijze gedeponeerd. Voor speciale verzoeken voor uw inboedel kunt u altijd even contact met ons opnemen. Voor andere vragen of soortgelijke verzoeken geldt dit natuurlijk ook. Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking.

bedrijf ontruimen en de kosten

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoefte van de ontruiming te bespreken. Samen maken we een plan op maat om de ontruimingswerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!