Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Opleveren huurwoning

Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om een woning te huren. Logisch, door de hoge prijzen op de woningmarkt is het lang niet altijd mogelijk om te kiezen voor een koopwoning. Van belang om te weten is echter wel dat u als huurder verbonden bent aan een aantal regels. Deze regels zijn met name van belang voor wanneer u besluit om naar een andere woning te verhuizen. Zo zal u als huurder zijnde de woning kaal op moeten leveren. Wij laten u in dit artikel meer zien over de vraag waarom het handig is om ons in te schakelen als u uw huurwoning laat opleveren.

Waarom een ontruiming zo belangrijk is

De voornaamste reden dat een ontruiming van cruciaal belang is voor alle mensen die hun huurwoning willen verlaten is het feit dat de woning kaal moet worden opgeleverd. Vaak is er in het contract een passage opgenomen waarin staat dat het pand naar de originele staat moet worden teruggebracht. Als u de woning kaal opgeleverd heeft gekregen dan betekent dit dat u alle toevoegingen die door u zelf zijn aangebracht ook weer moet verwijderen. Niet iedereen heeft hier zin en tijd voor, al helemaal niet als u zich moet focussen op de verhuizing die op de planning staat.

Kiest u voor onze ontruimingen?

Om te voorkomen dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan het leeghalen van het pand is het daarom een goed idee om te kiezen voor een professionele ontruiming. Ons bedrijf is in staat om u op een simpele en vooral professionele manier te helpen bij het ontruimen van uw pand. Door middel van onze eigen woningontruiming is het dan ook mogelijk om al het werk uit handen te geven. Dit is niet alleen een goede keuze voor alle particulieren, maar ook voor ondernemers is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Ons bedrijf staat namelijk ook voor u klaar als het aankomt op een bedrijfsontruiming.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!