Skip to content

Van Toor

Opleveren huurwoning

Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om een woning te huren. Logisch, door de hoge prijzen op de woningmarkt is het lang niet altijd mogelijk om te kiezen voor een koopwoning. Van belang om te weten is echter wel dat u als huurder verbonden bent aan een aantal regels. Deze regels zijn met name van belang voor wanneer u besluit om naar een andere woning te verhuizen. Zo zal u als huurder zijnde de woning kaal op moeten leveren. Wij laten u in dit artikel meer zien over de vraag waarom het handig is om ons in te schakelen als u uw huurwoning laat opleveren.

Waarom een ontruiming zo belangrijk is

De voornaamste reden dat een ontruiming van cruciaal belang is voor alle mensen die hun huurwoning willen verlaten is het feit dat de woning kaal moet worden opgeleverd. Vaak is er in het contract een passage opgenomen waarin staat dat het pand naar de originele staat moet worden teruggebracht. Als u de woning kaal opgeleverd heeft gekregen dan betekent dit dat u alle toevoegingen die door u zelf zijn aangebracht ook weer moet verwijderen. Niet iedereen heeft hier zin en tijd voor, al helemaal niet als u zich moet focussen op de verhuizing die op de planning staat.

Kiest u voor onze ontruimingen?

Om te voorkomen dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan het leeghalen van het pand is het daarom een goed idee om te kiezen voor een professionele ontruiming. Ons bedrijf is in staat om u op een simpele en vooral professionele manier te helpen bij het ontruimen van uw pand. Door middel van onze eigen woningontruiming is het dan ook mogelijk om al het werk uit handen te geven. Dit is niet alleen een goede keuze voor alle particulieren, maar ook voor ondernemers is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Ons bedrijf staat namelijk ook voor u klaar als het aankomt op een bedrijfsontruiming.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!