Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Opleveren huurwoning

Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om een woning te huren. Logisch, door de hoge prijzen op de woningmarkt is het lang niet altijd mogelijk om te kiezen voor een koopwoning. Van belang om te weten is echter wel dat u als huurder verbonden bent aan een aantal regels. Deze regels zijn met name van belang voor wanneer u besluit om naar een andere woning te verhuizen. Zo zal u als huurder zijnde de woning kaal op moeten leveren. Wij laten u in dit artikel meer zien over de vraag waarom het handig is om ons in te schakelen als u uw huurwoning laat opleveren.

Waarom een ontruiming zo belangrijk is

De voornaamste reden dat een ontruiming van cruciaal belang is voor alle mensen die hun huurwoning willen verlaten is het feit dat de woning kaal moet worden opgeleverd. Vaak is er in het contract een passage opgenomen waarin staat dat het pand naar de originele staat moet worden teruggebracht. Als u de woning kaal opgeleverd heeft gekregen dan betekent dit dat u alle toevoegingen die door u zelf zijn aangebracht ook weer moet verwijderen. Niet iedereen heeft hier zin en tijd voor, al helemaal niet als u zich moet focussen op de verhuizing die op de planning staat.

Kiest u voor onze ontruimingen?

Om te voorkomen dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan het leeghalen van het pand is het daarom een goed idee om te kiezen voor een professionele ontruiming. Ons bedrijf is in staat om u op een simpele en vooral professionele manier te helpen bij het ontruimen van uw pand. Door middel van onze eigen woningontruiming is het dan ook mogelijk om al het werk uit handen te geven. Dit is niet alleen een goede keuze voor alle particulieren, maar ook voor ondernemers is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Ons bedrijf staat namelijk ook voor u klaar als het aankomt op een bedrijfsontruiming.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!