Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Professionele opslag van inboedel

Verhuizen is een karwei wat aanzienlijk wat tijd en moeite in beslag kan nemen. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor ons als ondersteuning bij het ontruimen en verhuizen. Waar lang niet iedereen bij stilstaat is dat u ten tijde van een verhuizing de inboedel voor een langere tijd op zal moeten slaan. Vaak is het namelijk niet mogelijk om gelijk in de nieuwe woning te trekken. Ook voor deze klus bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat u kunt verwachten van onze diensten? Lees dan snel verder, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

Waarom kiezen voor speciale opslag?

Veel mensen die verhuizen denken dat zij de opslag zelf wel kunnen regelen. Het probleem is vaak dat er meer werk bij komt kijken dan men in eerste instantie dacht. Zo is het voor de opslag van meubels en goederen van groot belang dat alles zo droog mogelijk staat. Hierbij volstaat het niet om te kiezen voor een container op de stoep, vocht kan hier namelijk alsnog in trekken. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor onze speciale opslag als u zeker wilt weten dat de inboedel op de juiste manier wordt opgeslagen. Naast het realiseren van een geschikte opslag is het overigens ook mogelijk om ons in te schakelen voor een groot aantal andere diensten. Zo kunnen wij namelijk ook helpen bij het verhuizen zelf of bij het ontruimen van het pand.

Meer te weten komen over ons?

Mocht u van plan zijn om te verhuizen of brengt u bijvoorbeeld één van uw ouders naar een speciaal verzorgingstehuis dan is het geen verkeerd idee om te kiezen voor onze ondersteuning. Dankzij onze specialisten weet u namelijk zeker dat u alles uit handen kunt geven en dat u nagenoeg nergens meer omkijken naar heeft. Dit maakt het mogelijk om u bezig te houden met de rest van de verhuizing. Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben is het uiteraard altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!