Skip to content

Van Toor

Professionele opslag van inboedel

Verhuizen is een karwei wat aanzienlijk wat tijd en moeite in beslag kan nemen. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor ons als ondersteuning bij het ontruimen en verhuizen. Waar lang niet iedereen bij stilstaat is dat u ten tijde van een verhuizing de inboedel voor een langere tijd op zal moeten slaan. Vaak is het namelijk niet mogelijk om gelijk in de nieuwe woning te trekken. Ook voor deze klus bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat u kunt verwachten van onze diensten? Lees dan snel verder, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

Waarom kiezen voor speciale opslag?

Veel mensen die verhuizen denken dat zij de opslag zelf wel kunnen regelen. Het probleem is vaak dat er meer werk bij komt kijken dan men in eerste instantie dacht. Zo is het voor de opslag van meubels en goederen van groot belang dat alles zo droog mogelijk staat. Hierbij volstaat het niet om te kiezen voor een container op de stoep, vocht kan hier namelijk alsnog in trekken. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor onze speciale opslag als u zeker wilt weten dat de inboedel op de juiste manier wordt opgeslagen. Naast het realiseren van een geschikte opslag is het overigens ook mogelijk om ons in te schakelen voor een groot aantal andere diensten. Zo kunnen wij namelijk ook helpen bij het verhuizen zelf of bij het ontruimen van het pand.

Meer te weten komen over ons?

Mocht u van plan zijn om te verhuizen of brengt u bijvoorbeeld één van uw ouders naar een speciaal verzorgingstehuis dan is het geen verkeerd idee om te kiezen voor onze ondersteuning. Dankzij onze specialisten weet u namelijk zeker dat u alles uit handen kunt geven en dat u nagenoeg nergens meer omkijken naar heeft. Dit maakt het mogelijk om u bezig te houden met de rest van de verhuizing. Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben is het uiteraard altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!