Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Professionele opslag van inboedel

Verhuizen is een karwei wat aanzienlijk wat tijd en moeite in beslag kan nemen. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor ons als ondersteuning bij het ontruimen en verhuizen. Waar lang niet iedereen bij stilstaat is dat u ten tijde van een verhuizing de inboedel voor een langere tijd op zal moeten slaan. Vaak is het namelijk niet mogelijk om gelijk in de nieuwe woning te trekken. Ook voor deze klus bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat u kunt verwachten van onze diensten? Lees dan snel verder, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

Waarom kiezen voor speciale opslag?

Veel mensen die verhuizen denken dat zij de opslag zelf wel kunnen regelen. Het probleem is vaak dat er meer werk bij komt kijken dan men in eerste instantie dacht. Zo is het voor de opslag van meubels en goederen van groot belang dat alles zo droog mogelijk staat. Hierbij volstaat het niet om te kiezen voor een container op de stoep, vocht kan hier namelijk alsnog in trekken. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor onze speciale opslag als u zeker wilt weten dat de inboedel op de juiste manier wordt opgeslagen. Naast het realiseren van een geschikte opslag is het overigens ook mogelijk om ons in te schakelen voor een groot aantal andere diensten. Zo kunnen wij namelijk ook helpen bij het verhuizen zelf of bij het ontruimen van het pand.

Meer te weten komen over ons?

Mocht u van plan zijn om te verhuizen of brengt u bijvoorbeeld één van uw ouders naar een speciaal verzorgingstehuis dan is het geen verkeerd idee om te kiezen voor onze ondersteuning. Dankzij onze specialisten weet u namelijk zeker dat u alles uit handen kunt geven en dat u nagenoeg nergens meer omkijken naar heeft. Dit maakt het mogelijk om u bezig te houden met de rest van de verhuizing. Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben is het uiteraard altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!