Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Overplaatsing naar een verzorgingstehuis

Mogelijk dat u op dit moment te maken heeft met een naaste die naar een nieuw verzorgingstehuis gaat. Het verhuizen naar een verzorgingstehuis maakt het mogelijk om gepaste zorg te bieden aan degene die dit nodig heeft. Nu is het alleen wel zo dat een overplaatsing naar een nieuw verzorgingstehuis, net als een normale verhuizing, best wel wat werk met zich mee zal brengen. Zo moet u onder andere een groot deel van de spullen overzetten naar de nieuwe locatie. Mocht u hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoals u wellicht al wel heeft gezien is ons bedrijf werkzaam op het gebied van ontruimingen en voor hulp bij het verhuizen. Dit houdt dan ook in dat ons team in staat is om u te helpen bij het overplaatsen naar een verzorgingstehuis. Dit doen wij onder andere door alle spullen op een zorgvuldige manier uit de woning te halen. Deze kunnen wij af zetten of de locatie van uw keuze of opslaan in onze professionele opslag. Het is hierbij uiteraard mogelijk om aan te geven welke spullen u wel en niet wilt hebben. Mochten er spullen bij zitten die u niet hoeft te bewaren dan zullen wij deze voor u naar de vuilstort brengen.

Dé keuze voor overplaatsingen en ontruimingen

Overigens zit u bij ons ook altijd goed als het aankomt op reguliere verhuizingen of voor de ontruiming van bijvoorbeeld een kelder of zolder. Hier op de site kunt u nog veel meer informatie vinden over de diensten die wij u te bieden hebben. Mocht u bepaalde vragen hebben dan is het uiteraard altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We staan u zo snel mogelijk te woord om alle onduidelijkheden voor eens en voor altijd te verhelpen. Voor u het weet is het ook voor u mogelijk om de overplaatsing naar een verzorgingstehuis op de juiste manier te regelen, zonder dat u hier enige omkijken naar heeft.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!