Skip to content

Van Toor

Woning verkoopklaar maken

De woningmarkt maakt op dit moment een aanzienlijke groei mee. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn die besluiten om hun woning in de verkoop te doen. Het spreekt voor zich dat u een zo hoog mogelijk bedrag in ontvangst wilt nemen voor uw woning. Eén van de beste manieren om hier zelf voor te zorgen is door een woning geheel leeg te maken. Mocht u hulp nodig hebben bij deze klus dan heeft u geluk. Ons bedrijf is een goede keuze als het aankomt op het ontruimen van uw woning of van uw bedrijfspand.

Professionele hulp voor uw verhuizing

Een van de grootste ergernissen van verhuizingen is uiteraard dat u het hele huis leeg moet halen. Om te voorkomen dat u zelf talloze keren op en neer moet rijden en alle spullen op moet slaan is het verstandig om te kiezen voor een professionele woningontruiming. Door middel van een professionele ontruiming worden alle spullen namelijk uit de woning gehaald. De spullen die u graag wilt bewaren worden door ons team naar een speciale opslag gebracht. Alle spullen die u niet meer nodig heeft worden door ons netjes bij de vuilstort afgegeven. Dit is uiteraard ook mogelijk voor mensen met een huurwoning.

Laat ons u helpen voor uw woning

Een groot voordeel van deze hulp is uiteraard dat u het uzelf echt een stuk makkelijker kunt maken bij het verhuizen. Door het harde werk uit handen te geven kunt u zich focussen op het zoeken van een nieuwe woning en op het afsluiten van het koopcontract. Laat ons u daarom helpen om het ontruimen van uw pand net even een stapje makkelijker te maken. Bent u ondernemer en wilt u graag verhuizen met uw bedrijf? Ook op het gebied van bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u meer te weten willen komen over de mogelijkheden dan is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen voor wat nadere informatie.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!