Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Woning verkoopklaar maken

De woningmarkt maakt op dit moment een aanzienlijke groei mee. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn die besluiten om hun woning in de verkoop te doen. Het spreekt voor zich dat u een zo hoog mogelijk bedrag in ontvangst wilt nemen voor uw woning. Eén van de beste manieren om hier zelf voor te zorgen is door een woning geheel leeg te maken. Mocht u hulp nodig hebben bij deze klus dan heeft u geluk. Ons bedrijf is een goede keuze als het aankomt op het ontruimen van uw woning of van uw bedrijfspand.

Professionele hulp voor uw verhuizing

Een van de grootste ergernissen van verhuizingen is uiteraard dat u het hele huis leeg moet halen. Om te voorkomen dat u zelf talloze keren op en neer moet rijden en alle spullen op moet slaan is het verstandig om te kiezen voor een professionele woningontruiming. Door middel van een professionele ontruiming worden alle spullen namelijk uit de woning gehaald. De spullen die u graag wilt bewaren worden door ons team naar een speciale opslag gebracht. Alle spullen die u niet meer nodig heeft worden door ons netjes bij de vuilstort afgegeven. Dit is uiteraard ook mogelijk voor mensen met een huurwoning.

Laat ons u helpen voor uw woning

Een groot voordeel van deze hulp is uiteraard dat u het uzelf echt een stuk makkelijker kunt maken bij het verhuizen. Door het harde werk uit handen te geven kunt u zich focussen op het zoeken van een nieuwe woning en op het afsluiten van het koopcontract. Laat ons u daarom helpen om het ontruimen van uw pand net even een stapje makkelijker te maken. Bent u ondernemer en wilt u graag verhuizen met uw bedrijf? Ook op het gebied van bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u meer te weten willen komen over de mogelijkheden dan is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen voor wat nadere informatie.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!