Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Woning verkoopklaar maken

De woningmarkt maakt op dit moment een aanzienlijke groei mee. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn die besluiten om hun woning in de verkoop te doen. Het spreekt voor zich dat u een zo hoog mogelijk bedrag in ontvangst wilt nemen voor uw woning. Eén van de beste manieren om hier zelf voor te zorgen is door een woning geheel leeg te maken. Mocht u hulp nodig hebben bij deze klus dan heeft u geluk. Ons bedrijf is een goede keuze als het aankomt op het ontruimen van uw woning of van uw bedrijfspand.

Professionele hulp voor uw verhuizing

Een van de grootste ergernissen van verhuizingen is uiteraard dat u het hele huis leeg moet halen. Om te voorkomen dat u zelf talloze keren op en neer moet rijden en alle spullen op moet slaan is het verstandig om te kiezen voor een professionele woningontruiming. Door middel van een professionele ontruiming worden alle spullen namelijk uit de woning gehaald. De spullen die u graag wilt bewaren worden door ons team naar een speciale opslag gebracht. Alle spullen die u niet meer nodig heeft worden door ons netjes bij de vuilstort afgegeven. Dit is uiteraard ook mogelijk voor mensen met een huurwoning.

Laat ons u helpen voor uw woning

Een groot voordeel van deze hulp is uiteraard dat u het uzelf echt een stuk makkelijker kunt maken bij het verhuizen. Door het harde werk uit handen te geven kunt u zich focussen op het zoeken van een nieuwe woning en op het afsluiten van het koopcontract. Laat ons u daarom helpen om het ontruimen van uw pand net even een stapje makkelijker te maken. Bent u ondernemer en wilt u graag verhuizen met uw bedrijf? Ook op het gebied van bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u meer te weten willen komen over de mogelijkheden dan is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen voor wat nadere informatie.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!