Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Professionele ondersteuning bij een spoedontruiming

Heeft u op dit moment behoefte heeft aan een spoedontruiming? Naast het feit dat u bij ons terecht kunt voor reguliere woningontruimingen of bedrijfsontruimingen is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor een spoedontruiming. Wat houdt een spoedontruiming in en in welke gevallen is het verstandig om hiervoor te kiezen? Om hier antwoord op te krijgen zal u zeker verder moeten lezen, in dit artikel komt het namelijk aan de orde!

Wat is een spoedontruiming?

Zoals men al aan de term kan zien is een spoedontruiming een ontruiming waarbij men in een korte tijd alles uit het pand moet krijgen. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn in het geval van het overlijden van een naast familielid. Door alle hectiek rondom de begrafenis is het vaak niet mogelijk om ook nog eens aandacht te besteden aan het ontruimen van het pand. Dit is de reden dat er veel mensen zijn die kiezen voor een spoedontruiming. Dankzij een spoedontruiming is het mogelijk om vaak binnen een dag al een pand te ontruimen. Hoeveel u precies kwijt bent voor een spoedontruiming is volledig afhankelijk van de grootte van het pand. Voor een indicatie van de kosten kunt u geheel vrijlbijvend onderstaand contactformulier invullen.

Kiest u voor onze spoedontruiming?

Het spreekt voor zich dat het ook voor normale woningontruimingen mogelijk is om contact met ons op te nemen voor ondersteuning. Wij zijn namelijk nog altijd dé keuze op het gebied van verhuizen en ontruimingen. Hier op de site kunt u nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn voor het maken van een keuze. Heeft u bepaalde vragen over één van onze diensten? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Samen met u gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!