Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Professionele ondersteuning bij een spoedontruiming

Heeft u op dit moment behoefte heeft aan een spoedontruiming? Naast het feit dat u bij ons terecht kunt voor reguliere woningontruimingen of bedrijfsontruimingen is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor een spoedontruiming. Wat houdt een spoedontruiming in en in welke gevallen is het verstandig om hiervoor te kiezen? Om hier antwoord op te krijgen zal u zeker verder moeten lezen, in dit artikel komt het namelijk aan de orde!

Wat is een spoedontruiming?

Zoals men al aan de term kan zien is een spoedontruiming een ontruiming waarbij men in een korte tijd alles uit het pand moet krijgen. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn in het geval van het overlijden van een naast familielid. Door alle hectiek rondom de begrafenis is het vaak niet mogelijk om ook nog eens aandacht te besteden aan het ontruimen van het pand. Dit is de reden dat er veel mensen zijn die kiezen voor een spoedontruiming. Dankzij een spoedontruiming is het mogelijk om vaak binnen een dag al een pand te ontruimen. Hoeveel u precies kwijt bent voor een spoedontruiming is volledig afhankelijk van de grootte van het pand. Voor een indicatie van de kosten kunt u geheel vrijlbijvend onderstaand contactformulier invullen.

Kiest u voor onze spoedontruiming?

Het spreekt voor zich dat het ook voor normale woningontruimingen mogelijk is om contact met ons op te nemen voor ondersteuning. Wij zijn namelijk nog altijd dé keuze op het gebied van verhuizen en ontruimingen. Hier op de site kunt u nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn voor het maken van een keuze. Heeft u bepaalde vragen over één van onze diensten? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Samen met u gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!