Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Hulp bij een vervuilde woning ontruimen

Het ontruimen van een vervuilde woning is niet iets waar u al te graag mee begint. Logisch, door de vervuiling is het namelijk erg onprettig om spullen uit het pand te halen. Sterker nog, het kan door al het vuil zelf gevaarlijk zijn om het zelf te doen. Mocht u een vervuilde woning willen ontruimen dan doet u er daarom verstandig aan om hier hulp bij te zoeken. Omdat de kans klein is dat u bekend bent met ons bedrijf hebben we besloten om u hier vandaag wat meer over te laten zien!

Professionele ondersteuning voor ontruimingen

Ons bedrijf staat altijd voor u klaar als het aankomt op het realiseren van een ontruiming. Tijdens het ontruimen van een vervuilde woning gaat ons team grondig aan de slag. De spullen die u niet hoeft te bewaren zullen door onze mensen naar de stort worden gebracht. Spullen die eventueel gerecycled kunnen worden, kunnen naar onze professionele opslag worden gebracht. Mochten er bepaalde spullen zijn die u graag wilt bewaren dan is dit geen enkel probleem. Al deze spullen kunnen door ons in een speciale opslag worden bewaard. Door onze hoge mate van kennis en expertise weten wij precies wat ervoor nodig is om het ontruimen op de juiste manier op te pakken. Dit maakt het mogelijk om ieder soort vervuilde woning leeg te halen, zodat u hier gelijk een nieuwe bestemming aan kunt geven.

Dé keuze voor uw ontruimingen

Heeft u geen vervuilde woning maar wilt u wel graag hulp bij het ontruimen? Ook voor een reguliere woningontruiming is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit geldt ook voor alle mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun verhuizing. Meer informatie over onze diensten kan hier op de site gevonden worden. Voor nadere informatie over de kosten die gepaard gaan met het ontruimen is het mogelijk om gebruik te maken van onze offerte-aanvraag. Door een offerte aan te vragen weet u precies wat u kwijt bent voor het ontruimen van de vervuilde woning.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!