Skip to content

Van Toor

Hulp bij een vervuilde woning ontruimen

Het ontruimen van een vervuilde woning is niet iets waar u al te graag mee begint. Logisch, door de vervuiling is het namelijk erg onprettig om spullen uit het pand te halen. Sterker nog, het kan door al het vuil zelf gevaarlijk zijn om het zelf te doen. Mocht u een vervuilde woning willen ontruimen dan doet u er daarom verstandig aan om hier hulp bij te zoeken. Omdat de kans klein is dat u bekend bent met ons bedrijf hebben we besloten om u hier vandaag wat meer over te laten zien!

Professionele ondersteuning voor ontruimingen

Ons bedrijf staat altijd voor u klaar als het aankomt op het realiseren van een ontruiming. Tijdens het ontruimen van een vervuilde woning gaat ons team grondig aan de slag. De spullen die u niet hoeft te bewaren zullen door onze mensen naar de stort worden gebracht. Spullen die eventueel gerecycled kunnen worden, kunnen naar onze professionele opslag worden gebracht. Mochten er bepaalde spullen zijn die u graag wilt bewaren dan is dit geen enkel probleem. Al deze spullen kunnen door ons in een speciale opslag worden bewaard. Door onze hoge mate van kennis en expertise weten wij precies wat ervoor nodig is om het ontruimen op de juiste manier op te pakken. Dit maakt het mogelijk om ieder soort vervuilde woning leeg te halen, zodat u hier gelijk een nieuwe bestemming aan kunt geven.

Dé keuze voor uw ontruimingen

Heeft u geen vervuilde woning maar wilt u wel graag hulp bij het ontruimen? Ook voor een reguliere woningontruiming is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit geldt ook voor alle mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun verhuizing. Meer informatie over onze diensten kan hier op de site gevonden worden. Voor nadere informatie over de kosten die gepaard gaan met het ontruimen is het mogelijk om gebruik te maken van onze offerte-aanvraag. Door een offerte aan te vragen weet u precies wat u kwijt bent voor het ontruimen van de vervuilde woning.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!