Skip to content

Van Toor

Hulp bij een kelder of zolder ontruimen

Een kelder of zolder ontruimen kan aanzienlijk wat tijd in beslag nemen. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn die aangeven het handig te vinden om hier hulp bij te krijgen. Als het aankomt op het ontruimen van een kelder of zolder weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Ons bedrijf is op dit moment namelijk dé keuze op het gebied van woningontruiming en bedrijfsontruiming. Omdat niet iedereen hiermee bekend is hebben we hieronder wat belangrijke info op een rijtje gezet!

Het belang van de juiste ontruiming

U vraagt zich wellicht af waarom u er verstandig aan doet om uw kelder of zolder te ontruimen. Nog altijd het grootste deel van onze klanten benadert ons omdat zij hun pand graag willen verkopen. Voor de verkoop van een pand is het van groot belang dat alles schoon en opgeruimd is. Dit is dan ook waar een kelder of zolder ontruiming ontzettend veel te bieden heeft. Onze specialisten zijn in staat om de ontruiming bij u thuis volledig uit handen te geven. Het spreekt voor zich dat wij bij het ontruimen van een kelder of zolder altijd rekening houden met spullen die u graag wilt houden. Alles wat u niet hoeft te bewaren wordt door ons afgevoerd en opgeruimd. Dit zorgt ervoor dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft maar dat u alles uit handen kunt geven. Ook beschikken wij over een uitgebreide opslag, waarin we goeden professioneel kunnen opslaan.

Kiest u voor onze ontruiming?

Door vandaag te kiezen voor ons weet u zeker dat u voorzien bent van de juiste ondersteuning op het gebied van een woningontruiming en een bedrijfsontruiming. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise weten we precies wat er voor nodig is om uw kelder of zolder op de juiste manier te kunnen ontruimen. Mocht u graag meer te weten willen komen over de kosten dan is het uiteraard altijd een optie om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. Een van onze specialisten staat u zo snel mogelijk te woord om u op weg te helpen.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!