Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Hulp bij een kelder of zolder ontruimen

Een kelder of zolder ontruimen kan aanzienlijk wat tijd in beslag nemen. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn die aangeven het handig te vinden om hier hulp bij te krijgen. Als het aankomt op het ontruimen van een kelder of zolder weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Ons bedrijf is op dit moment namelijk dé keuze op het gebied van woningontruiming en bedrijfsontruiming. Omdat niet iedereen hiermee bekend is hebben we hieronder wat belangrijke info op een rijtje gezet!

Het belang van de juiste ontruiming

U vraagt zich wellicht af waarom u er verstandig aan doet om uw kelder of zolder te ontruimen. Nog altijd het grootste deel van onze klanten benadert ons omdat zij hun pand graag willen verkopen. Voor de verkoop van een pand is het van groot belang dat alles schoon en opgeruimd is. Dit is dan ook waar een kelder of zolder ontruiming ontzettend veel te bieden heeft. Onze specialisten zijn in staat om de ontruiming bij u thuis volledig uit handen te geven. Het spreekt voor zich dat wij bij het ontruimen van een kelder of zolder altijd rekening houden met spullen die u graag wilt houden. Alles wat u niet hoeft te bewaren wordt door ons afgevoerd en opgeruimd. Dit zorgt ervoor dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft maar dat u alles uit handen kunt geven. Ook beschikken wij over een uitgebreide opslag, waarin we goeden professioneel kunnen opslaan.

Kiest u voor onze ontruiming?

Door vandaag te kiezen voor ons weet u zeker dat u voorzien bent van de juiste ondersteuning op het gebied van een woningontruiming en een bedrijfsontruiming. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise weten we precies wat er voor nodig is om uw kelder of zolder op de juiste manier te kunnen ontruimen. Mocht u graag meer te weten willen komen over de kosten dan is het uiteraard altijd een optie om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. Een van onze specialisten staat u zo snel mogelijk te woord om u op weg te helpen.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!