Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Zorgkamer ontruimen

Er komt een moment dat u een naaste naar een verzorgingstehuis moet verhuizen. Na verloop van tijd is het niet ondenkbaar dat deze persoon gaat verhuizen of helaas komt te overlijden. In dit geval zal de woning in de zorginstelling geruimd moeten worden. Om te voorkomen dat u tijdens het rouwproces alles zelf moet doen is het mogelijk om hiervoor hulp in te schakelen. Waarom bent u bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning bij het ontruimen van een zorgkamer? In dit artikel laten wij u precies zien waarom u vandaag nog een afspraak zou moeten maken met ons team!

Belang van een ontruiming

Een vraag die vaak gesteld wordt is wat het belang is van een professionele ontruiming. Het grootste voordeel van onze speciale ondersteuning is het feit dat dit het echt een stuk makkelijker maakt om het pand op de juiste manier leeg te halen Zonder onze hulp bent u zelf onnodig veel tijd kwijt om alles te kunnen regelen. Met name voor de mensen die tijd willen nemen om het rouwproces te starten doen er verstandig aan om te kiezen voor hulp. Het spreekt voor zich dat wij tijdens het ontruimen rekening kunnen houden met de wens om bepaalde spullen te behouden. Deze worden zorgvuldig op een plek naar keuze verplaatst of opgeslagen in onze professionele opslag.

Kies vandaag nog voor ons team

Door te kiezen voor ons team weet u zeker dat u voorzien bent van de professionele hulp op het gebied van alle mogelijke soorten ontruimingen, waaronder het ontruimen van een zorgkamer. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise weten we precies wat er voor nodig is om de ruimte leeg te halen, zonder dat u hier zelf ook maar enig werk aan heeft. Mocht u graag meer te weten willen komen over de kosten mogelijkheden is het uiteraard altijd een optie om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. We zullen ons best doen om alle vragen die u heeft te beantwoorden.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!