Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Zorgkamer ontruimen

Er komt een moment dat u een naaste naar een verzorgingstehuis moet verhuizen. Na verloop van tijd is het niet ondenkbaar dat deze persoon gaat verhuizen of helaas komt te overlijden. In dit geval zal de woning in de zorginstelling geruimd moeten worden. Om te voorkomen dat u tijdens het rouwproces alles zelf moet doen is het mogelijk om hiervoor hulp in te schakelen. Waarom bent u bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning bij het ontruimen van een zorgkamer? In dit artikel laten wij u precies zien waarom u vandaag nog een afspraak zou moeten maken met ons team!

Belang van een ontruiming

Een vraag die vaak gesteld wordt is wat het belang is van een professionele ontruiming. Het grootste voordeel van onze speciale ondersteuning is het feit dat dit het echt een stuk makkelijker maakt om het pand op de juiste manier leeg te halen Zonder onze hulp bent u zelf onnodig veel tijd kwijt om alles te kunnen regelen. Met name voor de mensen die tijd willen nemen om het rouwproces te starten doen er verstandig aan om te kiezen voor hulp. Het spreekt voor zich dat wij tijdens het ontruimen rekening kunnen houden met de wens om bepaalde spullen te behouden. Deze worden zorgvuldig op een plek naar keuze verplaatst of opgeslagen in onze professionele opslag.

Kies vandaag nog voor ons team

Door te kiezen voor ons team weet u zeker dat u voorzien bent van de professionele hulp op het gebied van alle mogelijke soorten ontruimingen, waaronder het ontruimen van een zorgkamer. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise weten we precies wat er voor nodig is om de ruimte leeg te halen, zonder dat u hier zelf ook maar enig werk aan heeft. Mocht u graag meer te weten willen komen over de kosten mogelijkheden is het uiteraard altijd een optie om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. We zullen ons best doen om alle vragen die u heeft te beantwoorden.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Beril Kutluer
Beril Kutluer
11. September, 2023.
Heel blij met de service van Van Toor. Alles goed, snel en volgens de afspraken.
Bcool Magazijn
Bcool Magazijn
11. September, 2023.
Heel blij met de diensten van Van Toor. Snel, goed en volgens de afspraken geregeld.
Wilhelmina van den Heuvel
Wilhelmina van den Heuvel
4. September, 2023.
Op korte termijn konden wij een beroep doen op van Toor ontruimingen We kregen goede uitleg hoe ze te werk gingen en over de kosten. Verhuizing in 1 ochtend en in anderhalve dag het hele huis ontruimd. Wij zijn heel erg tevreden.
Karin Kras
Karin Kras
1. September, 2023.
Erg tevreden over Mike en zijn team! Ze hebben ons zeer snel kunnen helpen met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis en 2 weken erna met de ontruiming van de oude woning. Rustig, vriendelijk, correct gedaan. We zijn erg ontzorgd en zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten.
roland Coppens
roland Coppens
23. Augustus, 2023.
Afgelopen maandag zomaar rond gebeld voor een spoed verhuizing van een zorgappartement ivm het overlijden van een dierbare. Zowel de bevestiging van de afspraken alsmede de verhuizing was erg professioneel en deskundig. Zeer prettige omgang van de twee verhuizers. Netjes en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden. Dank
F. Haringman
F. Haringman
18. Augustus, 2023.
I.v.m. het overlijden van een familielid moest een 4-kamerwoning ontruimd worden. Van Toor werd ons aanbevolen door mond op mond reclame. De opdracht van de verhuurder was, gehele woning leeg maken. Van Toor heeft de woning op 1 dag helemaal ontruimd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer professioneel ervaren. Mike van Toor heeft vooraf gaande aan de werkzaamheden uitgelegd hoe men te werk gaat en tevens een offerte aangeleverd, zodat vooraf inzicht in de kosten is. Het aanbevelen van de firma van Toor is zeker terecht en raden wij dan ook graag aan anderen aan.
Simone
Simone
10. Augustus, 2023.
Heel tevreden over snelle reactietijd en inplannen van leegruimen appartement in verzorgingstehuis. Hoefde er zelf niet bij te zijn. Alles keurig en op tijd volgens afspraak leeg opgeleverd en foto’s hiervan ontvangen. Top!
Manoeska DCS
Manoeska DCS
7. Juli, 2023.
Toen mijn tante plots overleed kwamen wij voor een enorme opgave te staan. Het oude huurhuis bleek vol te staan/liggen met allerhande spullen. 3 vrachtwagens vol werden eruit gehaald en afgevoerd. Maar Mike en zijn mannen klaarde die klus. Harde werkers die het in 1 dag voor elkaar kregen. Top!
Arnold Brehler
Arnold Brehler
23. Juni, 2023.
Kortgeleden heeft Mike met zijn team het huis van mijn schoonvader ontruimd. Dit is vakkundig en snel gedaan, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van zijn team. Een echte aanrader als u moet verhuizen of ontruimen.

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!