Skip to content

Van Toor

Zorgkamer ontruimen

Er komt een moment dat u een naaste naar een verzorgingstehuis moet verhuizen. Na verloop van tijd is het niet ondenkbaar dat deze persoon gaat verhuizen of helaas komt te overlijden. In dit geval zal de woning in de zorginstelling geruimd moeten worden. Om te voorkomen dat u tijdens het rouwproces alles zelf moet doen is het mogelijk om hiervoor hulp in te schakelen. Waarom bent u bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning bij het ontruimen van een zorgkamer? In dit artikel laten wij u precies zien waarom u vandaag nog een afspraak zou moeten maken met ons team!

Belang van een ontruiming

Een vraag die vaak gesteld wordt is wat het belang is van een professionele ontruiming. Het grootste voordeel van onze speciale ondersteuning is het feit dat dit het echt een stuk makkelijker maakt om het pand op de juiste manier leeg te halen Zonder onze hulp bent u zelf onnodig veel tijd kwijt om alles te kunnen regelen. Met name voor de mensen die tijd willen nemen om het rouwproces te starten doen er verstandig aan om te kiezen voor hulp. Het spreekt voor zich dat wij tijdens het ontruimen rekening kunnen houden met de wens om bepaalde spullen te behouden. Deze worden zorgvuldig op een plek naar keuze verplaatst of opgeslagen in onze professionele opslag.

Kies vandaag nog voor ons team

Door te kiezen voor ons team weet u zeker dat u voorzien bent van de professionele hulp op het gebied van alle mogelijke soorten ontruimingen, waaronder het ontruimen van een zorgkamer. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise weten we precies wat er voor nodig is om de ruimte leeg te halen, zonder dat u hier zelf ook maar enig werk aan heeft. Mocht u graag meer te weten willen komen over de kosten mogelijkheden is het uiteraard altijd een optie om even contact met ons op te nemen voor wat meer informatie. We zullen ons best doen om alle vragen die u heeft te beantwoorden.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!