Skip to content

Van Toor

Woningontruiming

Introductie tot woningontruiming

Een woningontruiming is soms onvermijdelijk en kan verschillende redenen hebben, zoals overlijden, faillissement of verhuizing naar een zorgkamer. Bij Van Toor Ontruimingen hebben we de expertise om uw woning snel en efficiënt te ontruimen, met jarenlange ervaring in dit vakgebied.

Werkwijze van ontruiming

Wanneer u kiest voor onze dienstverlening, is het belangrijk om te weten hoe het ontruimingsproces verloopt. Samen met u zorgen we ervoor dat een deel van de inboedel een tweede leven krijgt via goede doelen, terwijl het resterende puin en grofvuil op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een gestroomlijnde afhandeling van de ontruiming, van begin tot eind.

Ondersteuning bij huisontruiming

Wij begrijpen dat ontruimingen zowel emotioneel als fysiek zwaar kunnen zijn. Daarom staan we klaar om u te ontzorgen, of het nu gaat om het leegruimen van een woning, bedrijfspand of zorgkamer. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar, met professionele ondersteuning en advies op maat.

Bezemschoon opleveren na ontruiming

Na het ontruimen zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, inclusief het verwijderen van vloerbedekking en recycling van materialen. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de volgende stappen. Onze grondige aanpak garandeert dat de woning klaar is voor de volgende bewoner, zonder achtergelaten rommel of vuil.

Spoedontruiming voor urgente situaties

In urgente situaties, zoals calamiteiten of faillissementen, bieden wij spoedontruiming aan. Ons team kan uw woning binnen één dag leeghalen en bezemschoon opleveren, zodat u snel verder kunt. Wij begrijpen dat sommige situaties directe actie vereisen, en daarom staan we 24/7 paraat om u te helpen in noodsituaties.

Kosten en offerte voor woning leeghalen

De kosten van een woningontruiming variëren afhankelijk van de omvang en het type woning. Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een inschatting van de kosten. Voor directe service kunt u ook meteen een afspraak maken. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten achteraf.

Vrijblijvend advies en offerte

Overweegt u een woningontruiming? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte en deskundig advies. Onze transparante aanpak wordt gewaardeerd door al onze klanten. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden een oplossing op maat die past bij uw situatie.

Veel gestelde vragen over huisontruiming:

Een woningontruiming is het leeghalen en opruimen van een woning. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het overlijden van een bewoner, een verhuizing of een bedrijfsontruiming.

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd en de hoeveelheid afval die moet worden afgevoerd. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

De duur van een woningontruiming hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd. Gemiddeld genomen kan een woningontruiming enkele dagen tot een week in beslag nemen.

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd en de hoeveelheid afval die moet worden afgevoerd. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Ja, u kunt ervoor kiezen om zelf uw woning te laten ontruimen. Echter, het kan een tijdrovende en zware taak zijn. Door een professionele ontruimer in te schakelen, kunt u het werk uit handen geven en er zeker van zijn dat de woning op een vakkundige manier wordt leeggehaald.

De spullen die uit de woning worden verwijderd kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Bruikbare spullen kunnen worden gedoneerd aan goede doelen of verkocht via veilingen. Onbruikbare spullen worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

 

Als de woning in vervuilde staat verkeert, kunnen wij ook deze woningontruiming voor u verzorgen. Onze vakkundige ontruimers hebben ervaring met het opruimen van vervuilde woningen en kunnen dit op een snelle en secure manier voor u regelen.

 

Wij bieden verschillende soorten woningontruimingen aan, van groot naar klein. Dit kan zijn het leeghalen van een woning na een overlijden, een verhuizing naar een kleinere woning of het ontruimen van een bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor elke vorm van woningontruiming.

 

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om uw wensen en de details van de woningontruiming met ons te bespreken. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

Het puin en grofvuil dat uit de woning wordt verwijderd, wordt op een verantwoorde manier afgevoerd. Wij werken samen met gecertificeerde afvalverwerkers die zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking van het afval.

 

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

CEO Mike van Toor

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

DienstKostenindicatie
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers€750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers €100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact- en Offerteformulier

Wij nemen geheel vrijblijvend binnen één werkdag contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!