Skip to content

Van Toor

Inboedel opkopen

Ieder jaar zijn er ontzettend veel mensen die besluiten om te gaan verhuizen. Of ze nu gaan huren of dat ze toch gaan kopen, bij een verhuizing is het vaak zo dat mensen hun inboedel de deur uit willen doen. Dit komt met name doordat de meeste mensen met een geheel schone lei willen beginnen in hun nieuwe woning. Mocht u het leuk vinden om spullen te verkopen dan is dit uw kans om hier pas echt gebruik te maken. U kunt namelijk de inboedel opkopen als iemand dit te koop aanbiedt. Waarom zou u dit doen? En waarmee kunnen wij u helpen? Om hierachter te komen zal u snel verder moeten lezen, we laten het u vandaag namelijk allemaal zien!

Het opkopen van een inboedel

De voornaamste reden om een inboedel op te kopen is uiteraard het feit dat u hier veel geld mee kunt verdienen. Vaak zetten mensen hun inboedel voor een zeer schappelijk bedrag te koop. Door dit op te kopen en vervolgens alles los te verkopen is het mogelijk om aardig wat winst te maken op de verkoop. Hoewel het niet makkelijk is om een inboedel op te kopen is het wel een feit dat het veel kan opleveren als u geluk hebt. Er zijn via internet meerdere websites waar u terecht kunt als u de inboedel te koop aan wilt bieden.

Ook hulp nodig voor de inboedel?

Nu begrijpen wij maar al te goed dat u geen plek heeft om alle spullen op te slaan, laat staan om alles te kunnen vervoeren. Dit is dan ook de reden dat u er verstandig aan doet om hulp in te schakelen van ons bedrijf. Wij zijn namelijk werkzaam als verhuishulp en ontruimer. Los van het feit dat wij van dienst kunnen zijn bij het verplaatsen van de opslag is het ook mogelijk om ons in te schakelen als u zelf van plan bent om binnenkort te verhuizen. Neem zeker even een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over wat wij precies te bieden hebben voor u als klant zijnde.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!