Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Inboedel opkopen

Ieder jaar zijn er ontzettend veel mensen die besluiten om te gaan verhuizen. Of ze nu gaan huren of dat ze toch gaan kopen, bij een verhuizing is het vaak zo dat mensen hun inboedel de deur uit willen doen. Dit komt met name doordat de meeste mensen met een geheel schone lei willen beginnen in hun nieuwe woning. Mocht u het leuk vinden om spullen te verkopen dan is dit uw kans om hier pas echt gebruik te maken. U kunt namelijk de inboedel opkopen als iemand dit te koop aanbiedt. Waarom zou u dit doen? En waarmee kunnen wij u helpen? Om hierachter te komen zal u snel verder moeten lezen, we laten het u vandaag namelijk allemaal zien!

Het opkopen van een inboedel

De voornaamste reden om een inboedel op te kopen is uiteraard het feit dat u hier veel geld mee kunt verdienen. Vaak zetten mensen hun inboedel voor een zeer schappelijk bedrag te koop. Door dit op te kopen en vervolgens alles los te verkopen is het mogelijk om aardig wat winst te maken op de verkoop. Hoewel het niet makkelijk is om een inboedel op te kopen is het wel een feit dat het veel kan opleveren als u geluk hebt. Er zijn via internet meerdere websites waar u terecht kunt als u de inboedel te koop aan wilt bieden.

Ook hulp nodig voor de inboedel?

Nu begrijpen wij maar al te goed dat u geen plek heeft om alle spullen op te slaan, laat staan om alles te kunnen vervoeren. Dit is dan ook de reden dat u er verstandig aan doet om hulp in te schakelen van ons bedrijf. Wij zijn namelijk werkzaam als verhuishulp en ontruimer. Los van het feit dat wij van dienst kunnen zijn bij het verplaatsen van de opslag is het ook mogelijk om ons in te schakelen als u zelf van plan bent om binnenkort te verhuizen. Neem zeker even een kijkje op de rest van de site om meer te weten te komen over wat wij precies te bieden hebben voor u als klant zijnde.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!