Skip to content

Van Toor

Bijzondere Schoonmaak

Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand hebben we regelmatig te maken met situaties die een bijzondere schoonmaak vereisen. Een schoonmaakdoek en een emmer chloor zijn dan vaak niet genoeg. In dit soort situaties ondersteunen wij u graag met de juiste materialen en methodes. Een bijzondere schoonmaak komt vaak voor in lastige situaties en wij snappen dat de schoonmaak dan niet uw eerste prioriteit is. Daarom ontzorgen wij onze klanten volledig zodat zij zich op andere zaken kunnen focussen.

Wat houdt een bijzondere schoonmaak in?

Een bijzondere schoonmaak komt niet vaak voor, maar wanneer het wel gebeurd, is het handig om een professioneel bedrijf achter de hand te hebben om u te helpen. Een situatie waarbij een bijzondere schoonmaak voor nodig is, komt namelijk niet dagelijks voor. Mensen hebben vaak zelf niet de tijd, mankracht, kennis of materialen om de schoonmaak correct uit te voeren. Het team van Van Toor Ontruimingen is bekend met de verschillende soorten van bijzondere schoonmaak en kan u gegarandeerd verder helpen. Voorbeelden van situaties waar een bijzondere schoonmaak voor nodig is hebben wij hieronder even op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen er afwijkende situaties voorkomen.

  • Extreem vervuilde woning (door bijvoorbeeld verzameldwang)
  • Vinding van een lijk
  • Plaats delict
  • Na overlijden
  • Schoonmaak lijkvocht

Helaas gebeurd het door de toenemende eenzaamheid onder de ouderen, steeds vaker dat overledenen na enkele tijd gevonden worden. Dit kan lastige situaties met zich meebrengen. Van Toor Ontruimingen ontzorgt u in zo een situatie volledig van de schoonmaak en respecteert uw wensen. Daarnaast zullen wij altijd met de gepaste respect te werk gaan en snappen wij dat het een emotionele tijd kan zijn voor onze klanten. Mocht u vragen hebben over de situaties waarbij wij een bijzondere schoonmaak toepassen of over onze werkwijze, kunt u ons altijd contacteren.

Werkwijze Van Toor Ontruimingen

Wij gaan bij iedere situatie op dezelfde manier te werk. Wij vinden het altijd fijn om van te voren even kennis te maken met onze klanten. Dit geeft ons en u gelijk de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de kennismaking nemen we de details van de klus door en kunt u specifieke wensen aangeven of bespreken. Dit kan uiteraard ook al eerder via de mail of telefonisch. Nadat dat klus is voldaan bespreken we altijd met klant of u volledig tevreden bent, dat is immers ons einddoel. We zorgen dat we het pand veegschoon opleveren! Vragen of gewoon even kennis maken? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Bertie Halberstadt
Bertie Halberstadt
16. Januari, 2024.
Goed werk, vriendelijk. Snel en op korte termijn. Super
Patricia Wijnveld
Patricia Wijnveld
7. Januari, 2024.
Afgelopen vrijdag heeft het team van Van Toor Ontruimen & Verhuizen het huis van mijn schoonmoeder ontruimt en verhuist. Netjes uitgevoerd door de medewerkers van Van Toor !!
Ingrid
Ingrid
30. December, 2023.
Mike en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd. Blij en dankbaar dat het in een ochtend ontruimd is. Top mannen en nogmaals bedankt.
Suzanne Kappen
Suzanne Kappen
23. December, 2023.
Van Toor benaderd voor het leeghalen van een appartement in Rotterdam. Alles supernetjes geregeld, ze zijn rustig, vriendelijk en doen wat ze beloven!! 100% aan te bevelen.
Ben v.Wisselingh
Ben v.Wisselingh
7. December, 2023.
En heel mooi bedrijf dat mij direct geholpen heeft om het app. Van mijn recent overleden broer bezemschoon heeft opgeleverd.!! Echt een aanrader ! Vriendelijke mannen die van wanten weten !
H. Visser
H. Visser
23. November, 2023.
Op korte termijn zijn we uit de brand geholpen met een (niet zo heel grote) verhuizing. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden, er is netjes gewerkt. Top!
Michaël Robers
Michaël Robers
21. November, 2023.
Vlot, vakkundig en opgewekt het huis van wijlen mijn moeder ontruimd.
HOX STRA
HOX STRA
14. November, 2023.
Na het overlijden van mijn vader dit bedrijf aanbevolen gekregen. En terecht. Bedrijf kwam snel op locatie om een inschatting te maken en is redelijk in prijs en open om mee te denken met je. Ze hebben sneller gewerkt dan verwacht en communiceren prettig en vriendelijk over de stand van zaken. Verder zeer flexibel in de datum van opleveren en ook na de voorinspectie van de woning bereid om terug te komen indien nodig. Ze hebben zo netjes gewerkt dat dit niet nodig was. Zeer betrouwbaar en waar voor uw geld. Ze hebben mij in deze moeilijke tijd echt ontlast en daar ben ik zeer dankbaar voor! Ik kan zeker aanbevelen met hen in zee te gaan!
Jacqueline Leupe
Jacqueline Leupe
13. November, 2023.
Snel, netjes en keurig volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam. Uitermate tevreden!
Harold Sloots
Harold Sloots
7. November, 2023.
Deze jongens werken hard en snel. Het is een professioneel bedrijf.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!