Skip to content

Van Toor

Bijzondere Schoonmaak

Bij ontruiming van panden hebben we regelmatig te maken met situaties die een bijzondere schoonmaak vereisen. Een schoonmaakdoek en een emmer chloor zijn dan vaak niet genoeg. In dit soort situaties ondersteunen wij u graag met de juiste materialen en methodes. Een bijzondere schoonmaak komt vaak voor in lastige situaties en wij snappen dat de schoonmaak dan niet uw eerste prioriteit is. Daarom ontzorgen wij onze klanten volledig zodat zij zich op andere zaken kunnen focussen.

 

Wat houdt een bijzondere schoonmaak in?

Een bijzondere schoonmaak komt niet vaak voor, maar wanneer het wel gebeurd, is het handig om een professioneel bedrijf achter de hand te hebben om u te helpen. Een situatie waarbij een bijzondere schoonmaak voor nodig is, komt namelijk niet dagelijks voor. Mensen hebben vaak zelf niet de tijd, mankracht, kennis of materialen om de schoonmaak correct uit te voeren. Het team van Van Toor Ontruimingen is bekend met de verschillende soorten van bijzondere schoonmaak en kan u gegarandeerd verder helpen. Voorbeelden van situaties waar een bijzondere schoonmaak voor nodig is hebben wij hieronder even op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen er afwijkende situaties voorkomen.

  • Extreem vervuilde woning (door bijvoorbeeld verzameldwang)
  • Vinding van een lijk
  • Plaats delict
  • Na overlijden
  • Schoonmaak lijkvocht

Helaas gebeurd het door de toenemende eenzaamheid onder de ouderen, steeds vaker dat overledenen na enkele tijd gevonden worden. Dit kan lastige situaties met zich meebrengen. Van Toor Ontruimingen ontzorgt u in zo een situatie volledig van de schoonmaak en respecteert uw wensen. Daarnaast zullen wij altijd met de gepaste respect te werk gaan en snappen wij dat het een emotionele tijd kan zijn voor onze klanten. Mocht u vragen hebben over de situaties waarbij wij een bijzondere schoonmaak toepassen of over onze werkwijze, kunt u ons altijd contacteren.

 

Werkwijze Van Toor Ontruimingen

Wij gaan bij iedere situatie op dezelfde manier te werk. Wij vinden het altijd fijn om van te voren even kennis te maken met onze klanten. Dit geeft ons en u gelijk de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de kennismaking nemen we de details van de klus door en kunt u specifieke wensen aangeven of bespreken. Dit kan uiteraard ook al eerder via de mail of telefonisch. Nadat dat klus is voldaan bespreken we altijd met klant of u volledig tevreden bent, dat is immers ons einddoel. We zorgen dat we het pand veegschoon opleveren! Vragen of gewoon even kennis maken? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op.

Bruno De Vries
Bruno De Vries
19. April, 2022.
Pieter van der Sprong
Pieter van der Sprong
7. April, 2022.
Hele goede ervaring met ontruimen van de kamer van mijn tante. Ook extra bezorgen en meenemen was geen probleem. Helemaal TOP!!!!!
Hans Van der pijl
Hans Van der pijl
6. April, 2022.
Van Toor ontruimingen, wat een fijn bedrijf! Contact leggen ging eenvoudig en kreeg snel en duidelijk antwoord. De verhuizing verliep soepel en snel. Zelfs tijdens de verhuizing heb ik gevraagd of zij iets extra’s wilden doen en dat was ook geen enkel probleem. Alle spullen zijn netjes verhuisd. Wat een goede service met vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
patricia van zon
patricia van zon
6. April, 2022.
Wij zijn onlangs verhuisd en de verhuizing laten verzorgen door Mike en zijn team. Hele nette betrouwbare mannen die weten wat ze doen. Toen bleek dat de 2 verhuiswagens niet voldoende waren kon Mike nog snel een 3e verhuiswagen regelen. Zodoende konden al onze spullen mee. Mochten wij ooit weer eens gaan verhuizen, laten wij dat zeker weer door hun doen.
SAMS
SAMS
21. Februari, 2022.
Goed professioneel bedrijf met een super team. Altijd goed bereikbaar en snelle service. Zeker aan te raden!
Jack Vis
Jack Vis
13. Februari, 2022.
Super goed bedrijf snel en zorgzaam met de spullen echte aanrader jongens bedankt
Dian Labrujère
Dian Labrujère
25. Januari, 2022.
Wat een geoliede motor is dit team. Geweldige samenwerking binnen het team in het zware werk. Ze draaien hun handen er niet voor om, daar waar mij de moed in de schoen zakt, pakken zij al het werk op. Groot respect voor deze heren. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en het geweldige werk dat jullie hebben verzet.
Ton Reesink
Ton Reesink
10. Januari, 2022.
In december 2021 heeft van Toor ontruimingen in onze opdracht een flat ontruimd. Het contact ging snel en soepel. Heldere offerte met onderbouwing en een scherpe prijs. Ontruiming snel gedaan, betrokken en gemotiveerde medewerkers. Bakkie erbij en gaan. Ontruiming is ook duurzaam, er wordt netjes gescheiden. Kortom ik kan van Toor ontruimingen van harte aanbevelen.
Karim Konkel
Karim Konkel
15. December, 2021.
Snel Vakkundig en Respectvol Hele aardige medewerkers en weten waar ze mee bezig zijn
Maja van den Berg-Brugmans
Maja van den Berg-Brugmans
8. December, 2021.

offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende prijsopgave.