Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Bijzondere Schoonmaak

Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand hebben we regelmatig te maken met situaties die een bijzondere schoonmaak vereisen. Een schoonmaakdoek en een emmer chloor zijn dan vaak niet genoeg. In dit soort situaties ondersteunen wij u graag met de juiste materialen en methodes. Een bijzondere schoonmaak komt vaak voor in lastige situaties en wij snappen dat de schoonmaak dan niet uw eerste prioriteit is. Daarom ontzorgen wij onze klanten volledig zodat zij zich op andere zaken kunnen focussen.

Wat houdt een bijzondere schoonmaak in?

Een bijzondere schoonmaak komt niet vaak voor, maar wanneer het wel gebeurd, is het handig om een professioneel bedrijf achter de hand te hebben om u te helpen. Een situatie waarbij een bijzondere schoonmaak voor nodig is, komt namelijk niet dagelijks voor. Mensen hebben vaak zelf niet de tijd, mankracht, kennis of materialen om de schoonmaak correct uit te voeren. Het team van Van Toor Ontruimingen is bekend met de verschillende soorten van bijzondere schoonmaak en kan u gegarandeerd verder helpen. Voorbeelden van situaties waar een bijzondere schoonmaak voor nodig is hebben wij hieronder even op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen er afwijkende situaties voorkomen.

  • Extreem vervuilde woning (door bijvoorbeeld verzameldwang)
  • Vinding van een lijk
  • Plaats delict
  • Na overlijden
  • Schoonmaak lijkvocht

Helaas gebeurd het door de toenemende eenzaamheid onder de ouderen, steeds vaker dat overledenen na enkele tijd gevonden worden. Dit kan lastige situaties met zich meebrengen. Van Toor Ontruimingen ontzorgt u in zo een situatie volledig van de schoonmaak en respecteert uw wensen. Daarnaast zullen wij altijd met de gepaste respect te werk gaan en snappen wij dat het een emotionele tijd kan zijn voor onze klanten. Mocht u vragen hebben over de situaties waarbij wij een bijzondere schoonmaak toepassen of over onze werkwijze, kunt u ons altijd contacteren.

Werkwijze Van Toor Ontruimingen

Wij gaan bij iedere situatie op dezelfde manier te werk. Wij vinden het altijd fijn om van te voren even kennis te maken met onze klanten. Dit geeft ons en u gelijk de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de kennismaking nemen we de details van de klus door en kunt u specifieke wensen aangeven of bespreken. Dit kan uiteraard ook al eerder via de mail of telefonisch. Nadat dat klus is voldaan bespreken we altijd met klant of u volledig tevreden bent, dat is immers ons einddoel. We zorgen dat we het pand veegschoon opleveren! Vragen of gewoon even kennis maken? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!