Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Huis Ontruimen Na Overlijden

Omdat het overlijden van een dierbare erg emotioneel kan zijn, moet er na het overlijden ook veel geregeld worden. Uw focus ligt uiteraard op het verlies en de uitvaart. Wij nemen graag het ontruimen van het huis na overlijden uit handen, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Van Toor Ontruimingen is uw specialist in alle soorten ontruimingen!

Ontruimen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden. Of het gaat om een seniorenwoning, flat, villa of achtertuin? Ons team staat voor u klaar om vakkundig en zorgvuldig het ontruimen van het huis na overlijden uit handen te nemen. Wij nemen de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z. Wij maken samen met u een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. We kijken naar de spullen die weg mogen, maar vooral ook naar de spullen die moeten blijven. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Huis ontruimen

Bij elk project werken wij dezelfde stappen door. Op deze manier kunnen wij iedere opdrachtgever dezelfde kwaliteit en service bieden. Vooraf worden de stappen besproken waardoor alle uitdagingen en risico’s besproken zijn. De stappen zijn als volgt:

  1. Vrijblijvende afspraak voor persoonlijk gesprek
  2. Bespreken van de werkzaamheden
  3. Offerte op maat
  4. Start met de ontruiming
  5. Volledig ontzorgen van A tot Z
  6. Bezemschoon oplevering
  7. Vertrek na tevredenheid

Kosten ontruiming na overlijden

Heeft u speciale wensen of verzoeken? Geen probleem, er is bij ons van alles mogelijk in goed overleg. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor spoedontruimingen wanneer er haast bij zit. Voor de rest maken wij altijd eerst even kennis met onze klanten voordat we de volledige samenwerking aangaan. Voor vragen vooraf kunt u altijd even contact opnemen. Heeft u vragen over de kosten? Wij sturen vrijblijvend een offerte naar u op!

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!