Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Verhuizen

Verhuizen, het is iets waar u zowel naar uit als tegenop kijkt. Dit komt met name door het feit dat er veel werk gepaard gaat met een verhuizing. Een fout die veel mensen maken is dat zij denken alles zelf wel te kunnen doen. Het is echter verstandig om hulp in te schakelen als u zeker wilt weten dat alles tijdens de verhuizing goed gaat. Als het aankomt op hulp bij de verhuizing weet u zeker dat u bij ons goed zit. Nu niet iedereen bekend is met de diensten die wij te bieden hebben voor het verhuizen of ontruimen hebben we besloten om het belangrijkste voor u op een rijtje te zetten.

Voordelen van professionele hulp

De vraag die ontzettend vaak voorbij komt is waarom het handig is om hulp in te schakelen ten tijde van een verhuizing. De voornaamste reden om te kiezen voor onze ondersteuning is het feit dat dit het echt een stuk makkelijker voor u maakt. Zonder onze hulp zal u alles zelf moeten doen, van de inboedel opslaan tot aan het verplaatsen van alle spullen. Met name voor de mensen die niet op de begane grond wonen is het handig om hulp in te schakelen. Zo zijn wij in staat om een verhuislift mee te nemen tijdens de verhuizing. Dit zorgt ervoor dat alle meubels op de juiste manier naar buiten kunnen.

Een ander voordeel van hulp bij een verhuizing is het feit dat dit zorgt voor meer zekerheid. Het is altijd mogelijk dat er iets fout gaat of dat er iets valt. Wanneer u alles zelf doen dan draagt u uiteraard ook zelf de verantwoordelijkheid. Gaat er echter iets fout wanneer wij aan het werk zijn dan bent u altijd voorzien van de juiste verzekering. Door al deze voordelen is het één van de beste investeringen die u maar kunt maken. Heeft u na het lezen van dit artikel interesse in onze hulp en wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op voor wat meer informatie.

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!