Fraud Blocker Skip to content

Van Toor

Huisontruiming

Een huisontruiming kan een lastige zaak zijn, het is vaak nodig na een verhuizing of overlijden. Wanneer u zelf hier geen tijd voor heeft of de emoties te hoog zijn is het verstandig om een ervaren ontruimingsdienst in te schakelen. Van Toor Ontruimingen is uw specialist bij ontruimingen!

Ontruimingen

Bij ons kunt u terecht voor het ontruimen van woningen, tuinen, schuren en/of bedrijfspanden. Onze specialisten staan voor u klaar om de ontruiming vakkundig en zorgvuldig te laten verlopen. Wij nemen dan ook de ontruiming volledig uit handen en ontzorgen u van A tot Z. Om de ontruiming goed te laten verlopen maken we een plan, zodat u zelf bepaalt hoeveel controle u wilt hebben en waarvoor u ons nodig heeft. We kijken naar de spullen die weg mogen, maar vooral ook naar de spullen die moeten blijven. Als wij voor u aan de slag gaan met ontruimen gaan wij respectvol met de inboedel om. Alle herbruikbare producten krijgen een eindbestemming via diverse goede doelen waar wij een samenwerking mee hebben. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voeren wij netjes af bij de vuilstort.

Huisontruiming

Bij iedere huisontruiming handhaven we dezelfde stappen. Zo kunnen we dezelfde kwaliteit en service bieden. Vooraf worden de stappen besproken waardoor alle uitdagingen en risico’s besproken zijn. De stappen zijn als volgt:

 1. Vrijblijvende afspraak voor persoonlijk gesprek
 2. Bespreken van de werkzaamheden
 3. Offerte op maat
 4. Start met de ontruiming
 5. Volledig ontzorgen van A tot Z
 6. Bezemschoon oplevering
 7. Vertrek na tevredenheid

Kosten huisontruiming

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoefte van de ontruiming te bespreken. Samen maken we een plan op maat om de ontruimingswerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Hieronder treft u een indicatief overzicht aan over de kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een exacte prijsopgave.

 • Seniorenwoning / Zorgkamer: vanaf €400,-
 • Woning met één of twee kamers: vanaf €800,-
 • Volledige eengezinswoning: €600,- tot €1500,-
 • Grotere woning met meer dan drie slaapkamers: €1500,- tot €2500,- 

Van toor

24/7 inzetbaar

Landelijk actief

Sterk en vakkundig team

Professionele materialen

Contact- en Offerteformulier

Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

GOOGLE REVIEWS

Hoe klanten ons beoordelen

Yvonne Stokhuyzen
Yvonne Stokhuyzen
6. December, 2022.
Van Toor ontruimingen is aan te bevelen, reageert snel, stemt goed af en levert keurig werk af
Els
Els
5. December, 2022.
Supergoede service, komen alle afspraken na en 100% betrouwbaar. Ze hebben mij enorm geholpen met ontruimen van de flat van mn moeder en met verhuizen. Mike en team bedankt!
Edgar van der Jagt
Edgar van der Jagt
4. December, 2022.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken om het huis van mijn moeder te laten ontruimen. Er was goed contact over de voortgang en het huis werd naar tevredenheid leeg opgeleverd.
Erwin Pellegrom
Erwin Pellegrom
23. November, 2022.
Snel, correct en netjes. Top!
Henri Koeleman
Henri Koeleman
17. November, 2022.
Echt een super bedrijf, snel contact, afspraken worden snel geregeld. Alles netjes opgeleverd.
Michelle Rozenhart
Michelle Rozenhart
15. November, 2022.
Met dank aan Mike en zijn team was de ontruiming van de woning van mijn moeder in twee dagen geregeld. Enorm dankbaar voor de tact waarmee zij dat aanpakten en voor de flexibiliteit in de planning.
De Wijde Blik
De Wijde Blik
3. November, 2022.
Mike en zijn team, hebben in een mum van tijd ons kantoor leeg geruimd. Ze waren flexibel en hebben ons echt ontzorgd. een aanrader voor wie een ontruimingsbedrijf zoekt.
Jack Uges
Jack Uges
18. Oktober, 2022.
De woning van mijn vader laten ontruimen door Mike en zijn team. Zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk en professional/ ervaren team die een goede klantbeleving hoog hebben zitten.
Majorie Bergsma
Majorie Bergsma
16. Oktober, 2022.
Verhuizing en ontruiming van het huis van onze ouders is prima verlopen. Mike en zn team werken hard maar respectvol. Heel tevreden over t werk dat ze voor ons gedaan hebben! We kunnen Mike en zn team zeker aanraden.
Hein Lindhout
Hein Lindhout
13. Oktober, 2022.
Na het eerste contact is alles zeer goed en snel behandeld. Ik had een opdracht voor een woningontruiming en deze is sneller uitgevoerd wat erg prettig was. Goede communicatie over alle details en ben erg tevreden daarover. Aanrader!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug!

Wilt u liever met ons chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× WhatsApp ons!