Uw specialist bij woning ontruimingen.
Laat u volledig ontzorgen!

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Woningontruiming

  Uw woning laten ontruimen? Een woningontruiming uitvoeren kost veel tijd, inspanning, expertise en de nodige professionele materialen! Van Toor Ontruimingen staat sinds 2012 klaar om woningeigenaren te ontzorgen door middel van een zorgvuldige en vakkundig woningontruiming. Zeker in emotionele periodes van overlijdens, echtscheidingen, verhuizingen en faillissementen bieden onze diensten uitkomst. In deze tijden is het belangrijk om te focussen op andere dingen dan: 

  • Het huren van een verhuislift; 
  • het kopen van gereedschap en materialen voor afvalstoffen- en tapijtverwijdering;
  • fysieke en mentale inspanning;
  • het onderbrengen van inboedel;
  • een bezemschone oplevering. 

  Waarom Van Toor Ontruiming?

  Woningontruimingen zijn dagelijkse kost voor ons. Dankzij onze ervaring, expertise en professionele materialen kunnen wij elke type woning op een gepaste zorgvuldige manier ontruimen. Wilt u ook de ontruiming van een woning volledig uit handen kunnen geven? Van Toor ontruiming komt graag bij u langs om gezamenlijk een plan naar wens te maken! Behoefte aan meer controle tijdens de werkzaamheden? Geen probleem; onze ontruimingswerkzaamhlden zijn volledig op uw situatie en voorkeuren af te stemmen. Dankzij onze partners kunnen wij herbruikbare producten een nieuw eigenaar geven. De producten die niet meer bruikbaar zijn, worden allemaal netjes afgevoerd zodat deze gerecycled kunnen worden. 

  Hoe gaan jullie met mijn inboedel om?

  Zoals eerder vermeld, zorgen wij dat al de bruikbare en onbruikbare producten een zo goed mogelijke (eind)bestemming krijgen. Daarnaast staan wij te aller tijden stil dat spullen (emotionele) waarden hebben. Bij Van Toor Ontruiming gaan wij altijd zorgvuldig en met respect om met de spullen van anderen en onszelf. Punctualiteit, zorgvuldigheid en no-nonsense zijn hierbij de woorden die ons het beste beschrijven! 

  In welke situatie schakel ik een woningontruiming team in?

  Het ontruimen van een woning zorgt voor meer inspanning en zorgen dan van te voren gedacht. Woningontruiming kan ook voor emotionele momenten zorgen. Van Toor Ontruiming zorgt ervoor dat in deze momenten een gespecialiseerd team klaar staat om u volledig te ontzorgen of helpen. Dankzij onze diensten hoeft u geen onnodige materialen aan te schaffen, vrienden en familie onnodig te belasten en confronterende momenten te beleven! Bij een herbruikbare boedel kan u zelfs gebruik maken van een verrekening in kosten. Op deze manier wordt er een offerte op maat voor u opgesteld.

  Referenties

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Offerte aanvraag

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   Partners

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?