Uw specialist bij woning ontruimingen.
Laat u volledig ontzorgen!

Offerte aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt dezelfde dag nog een passende offerte!

  Woningontruiming

  Uw woning laten ontruimen? Een woningontruiming kost veel tijd, inspanning, expertise en de nodige professionele materialen! Van Toor Ontruimingen staat sinds 2012 klaar om woningeigenaren te ontzorgen door middel van een zorgvuldige en vakkundig woningontruiming. Zeker in emotionele periodes van overlijdens, echtscheidingen, verhuizingen en faillissementen bieden onze diensten uitkomst. In deze tijden is het belangrijk om te focussen op andere dingen dan:

  • Het huren van een verhuislift;
  • het kopen van gereedschap en materialen voor afvalstoffen- en tapijtverwijdering;
  • fysieke en mentale inspanning;
  • het onderbrengen van inboedel;
  • een bezemschone oplevering.

  Waarom Van Toor Ontruiming?

  Woningontruimingen zijn dagelijkse kost voor ons. Dankzij onze ervaring, expertise en professionele materialen kunnen wij elke type woning op een gepaste zorgvuldige manier ontruimen. Wilt u ook de ontruiming van een woning volledig uit handen kunnen geven? Van Toor ontruiming komt graag bij u langs om gezamenlijk een plan naar wens te maken! Behoefte aan meer controle tijdens de werkzaamheden? Geen probleem; onze ontruiming werkzaamheden zijn volledig op uw voorkeuren en situatie af te stemmen. Dankzij onze partners kunnen wij herbruikbare producten een nieuwe eigenaar geven. De producten die niet meer bruikbaar zijn, worden allemaal netjes afgevoerd, zodat deze gerecycled kunnen worden.

  Hoe gaan jullie met mijn inboedel om?

  Zoals eerder vermeld, zorgen wij dat al de bruikbare en onbruikbare producten een zo goed mogelijke (eind)bestemming krijgen. Daarnaast staan wij te allen tijden stil bij de (emotionele) waarden van spullen. Bij Van Toor Ontruiming gaan wij altijd zorgvuldig en met respect om met de spullen van anderen en onszelf. Punctualiteit, zorgvuldigheid en no-nonsense zijn hierbij de woorden die ons het beste beschrijven!

  In welke situatie schakel ik een woningontruiming team in?

  Het ontruimen van een woning zorgt voor meer inspanning en zorgen dan van te voren gedacht. Woningontruiming kan ook voor emotionele momenten zorgen. Van Toor Ontruimingen zorgt ervoor dat in deze momenten een gespecialiseerd team klaar staat om u volledig te ontzorgen of helpen. Dankzij onze diensten hoeft u geen onnodige materialen aan te schaffen, vrienden en familie onnodig te belasten en confronterende momenten te beleven! Bij een herbruikbare inboedel kan u zelfs gebruik maken van een verrekening in kosten. Lees hierover meer in onderstaand kopje.

  Het woningontruiming-proces bij Van Toor Ontruimingen

  Het ontruimen van een woning komt geheel gepland of totaal ongepland. Zelfs wanneer een woningontruiming gepland is, blijft het een klus waarbij extra handen, materiaal, gereedschap en kennis essentieel is. Daarom is de keuze voor professionele ontruimers snel gemaakt. Toch wilt u het liefst eerst een beeld krijgen bij de personen die te werk gaan met uw spullen. Logisch, daarom komen wij graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek. Een uitgelezen moment om een goed beeld te krijgen van ons. Daarnaast biedt dit gelijk de mogelijkheid om de woning met eigen ogen te zien. Vanuit hier kan u de wensen betreft de werkzaamheden gemakkelijk op locatie kenbaar maken. Een van de grote voordelen hierbij is dat u eventuele ‘overbodige’ inboedel direct aan ons kan laten zien. Indien gewenst kunnen wij meubels en andere materialen van waarde overnemen. Na ons gesprek ontvangt u een offerte op maat, waarop de eventuele waarde van de overgenomen boedel in mindering is gebracht. Tevreden met de offerte? Wij plannen zo snel mogelijk de woningontruiming in, zodat de start van de werkzaamheden kan beginnen. Wij houden hierbij altijd rekening met spoedontruimingen. Gedurende de ontruiming nemen wij al de werkzaamheden en zorgen weg bij u. Wij verlaten een locatie pas wanneer de woning volledig naar wens opgeleverd is. Een bezemschone oplevering is de standaard bij ons. Niet alleen omdat dat in veel gevallen gevraagd wordt, maar ook omdat wij graag netjes te werk gaan. Naast een bezemschone oplevering kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren voor een complete ontzorging. Denk hierbij aan het opknappen van beschadigingen. Dit is echter geen probleem voor ons. Van Toor ontruimingen is namelijk ook in te zetten voor schoonmaak– en kluswerkzaamheden, waardoor een woning volledig verkoopklaar wordt gemaakt. Hierbij werken wij indien gewenst nauw samen met de makelaar.

  Een woning ontruimen doe je niet met zomaar een partij

  Van Toor Ontruimingen heeft zich sinds 2012 ontwikkeld tot een allround woningontruimer. Wij zijn bijzonder trots dat wij in de afgelopen jaren heel veel mensen blij hebben kunnen maken met onze diensten. Gedurende de meer dan 500 woningen die wij hebben ontruimt zijn er 15000+ dozen gevuld en 500.000+ kg stort afgevoerd. Toch zijn er extra bijzondere momenten die lang bijblijven. Met name het vertrouwen dat wij hebben gekregen van bijvoorbeeld nabestaanden tijdens voor hen moeilijke situaties doet ons veel. Moet u in de nabije toekomst een woning ontruimen en heeft u hierbij hulp nodig? Van Toor Ontruimingen staat elke dag klaar om nog meer woning te ontruimen, dozen te vullen en stort af te voeren! Want voor reviews zoals hieronder weergegeven, doen wij het voor!

  “Mike en zn mannen hebben onze verwachtingen overtroffen. Ze ontzorgen je echt, niets is te gek en ze doen nergens moeilijk over. Helaas kunnen we maximaal 5 sterren geven, anders waren het er zeker meer geweest!” –  Timon Rammeloo op Werkspot

  Referenties

  Door de jaren heen hebben wij verschillende mensen en bedrijven mogen ondersteunen. Dit zijn hun ervaringen.

  Offerte aanvraag

  Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u helpt bij een ontruiming?Stuur ons een bericht!

   Partners

   ×

   Welkom bij Van Toor

   Stuur ons een bericht je of stuur ons een mail op contact@vantoorontruimingen.nl

   × Hoe kan ik u helpen?